måndag 30 maj 2011

Loppis söndag

I söndags eftermiddag var vi ett gäng svenskar som tog över Cafe Europa, för några timmar....vi hade bestämt oss för att byta böcker och sälja lite grejer som vi inte längre behövde.
Det som inte blev sålt skänkte vi vidare till Second Chance som stod beredda när vi plockade ihop.

Tidigare har jag ordnat loppisar i slummen, kolla här, men nu tycker jag inte längre det behövs. För nu finns där ett projekt Second Chance som öppnat en egen shopp och som sysselsätter minst 3 heltidsarbetare plus många deltidare. Alla kommer från fattiga förhållande så jag fördrar att lämna det jag inte vill ha till dem.
Lyckligaste köparna.....3 små tjejer. Jag tror cykeln är i så bra skickk så den kommer att
hålla till alla 3!!Anna och Sanya....flyttar hem till Skåne om några veckor.....så det fanns mycket böcker, spel och filmer som var till salu. Jessica var glad att hitta några spel att använda i svenska skolan.
-mamma jag vill köpa sminkdockan, sa Alexandra
-gå och fråga vad den kostar, sa mamman
-20 baht....rätt billigt, va? sa Alexandra när hon kom tillbaks!!!
Så liten och redan så klok!!Denna snygga tavla kommer nog att pryda ett hus nere i slummen istället för det dök aldrig upp någon spekulant....så nu finns den att köpa på Second Chance om någon där vill ha den!!Näe, jag håller med dig Lukke.....det är här är inget att skojja om!!!

Du är väl ingen änglahund?


Det var väl inte direkt någon stor rush till vår loppis.....men både Anna och killen utan namngjorde att försäljningen ökade markant.

3 kommentarer:

 1. Men kul verkar det! Och några blev lyckliga tror jag...... Sminkdocka för 20 baht - inte illa!

  SvaraRadera
 2. Va!! Ville ingen köpa din läckra tavla..
  Kram/Doris

  SvaraRadera
 3. Hej Annika! Igår gav jag bort hang on galgar i födelsedagspresent till en av mina bästa vänner (som dessutom är min kusins fru) och hon blev SÅÅ glad! Hon hade sett dom på min blogg och funderat på hur hon skulle få tag i dom :)
  Ville bara säga det!
  Keep up the good work, det du gör är fantastiskt.
  Hils Victoria

  SvaraRadera