lördag 11 juni 2011

en hjälpande hand

Jag läste några inlägg i "Mimans" blogg och kände att jag vill dela den med fler....för egentligen har vi ju inte så mycket att klaga över, eller hur?
Livet kan nog aldrig bli detsamma efter att som hon, varit ute och jobbat "på fältet" i av världens fattigaste hörn.
Även om det inte går att jämföra det arbete som Läkare utan gränser, Rädda barnen och andra organisationer gör, så känner jag att bo och "arbeta" utomlands har gjort mig mer tålamodig och ödmjuk i många situationer.Läs bloggen http://www.mimansamadheden.wordpress.com

Bilden är lånad från hennes blogg.

3 kommentarer:

 1. Så sant som det var sagt. Tänk om alla som lever i ett rikt land, som vi, automatiskt skulle få göra ett halvår som hjälparbetare (genom statens/skolans omsorg eller nåt). Det skulle skapa en betydligt bättre värld, eller åtminstone betydligt bättre människor.

  SvaraRadera
 2. Ibland borde vi verkligen skämmas - som vi gnäller och klagar! Läs Mimans blogg och reflektera lite uppmanar jag alla........ Hoppas jag får träffa dig i vinter när jag kommer till Bangkok, Annika, och få se se på nära håll vad du gör - för du gör också ett fantastiskt arbete! Kram

  SvaraRadera
 3. Alla kan inte göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket... Tänker ofta på kvinnorna och barnen i Klong Toey... och vad Annikas arbete där ger mig.
  En hemvändande, som bott i grannland i 12 år,undrar vart svenskens leende har tagit vägen.....
  Mimans blogg: Läs den!!!

  SvaraRadera