torsdag 18 augusti 2011

tyg i stora lass

Galgförsäljningen gick lysande i sommar och det var många som blev utan galgar.
Jag räknar med att det fram i oktober ska finnas ganska mycket galgar till försäljning i Sverige igen. Tills dess kan man ju naturligtvis....beställa direkt härifrån om någon är sugen.

Inget att vänta på ....kvinnorna i slummen är redo att börja vira galgarna igen efter sommar uppehållet. Så det var "bara" för mig att dra iväg ner till tygkvarteren vid India och China town och handla in lite nytt.De svarta har haft en strykande åtgång och jag vet att det finns många som gärna vill ha Häng På galgar i svart-vita toner.Ros/romatik....galgarna är våra "bestseller" galgar. Denna gång var det svårt att hitta några snygga tyger med rosenmönster. Letade väl på fel ställen! Men av dessa två blir nog snygga
galgar.


Några andra exempel på de ca 200 m tyg jag handlade.Nu har Moew och Ploy varit här och hämtat upp allt. Så om en stund är nog arbetet i stugorna nere i slummen i full gång igen.....det känns bra tycker jag :)

1 kommentar:

  1. Galgarna ÄR en succé! Tänk vad VARJE set, som lämnar Klong Toey betyder för en minifamilj där! Igår blev det en "blixtutryckning" till väninnas väninna, som ville ha ngt extra fint och annorlunda, som "gå-bort-presenter"!
    Hos mig i Göteborg finns ännu ett mindre antal läckra set.Du är självklart välkommen att höra av dig!

    SvaraRadera