onsdag 14 september 2011

Bloggtorka

vet inte vad som hänt med mitt tidigare så energiska bloggande. Kan det vara så att jag nu har alldeles för många mailadresser och facebooksidor att hålla reda på?? 4 mailadresser, min privata hotmail, en g-mail kopplat till bloggen, en till galgarna och en till Anga's 1:or. 3 fb sidor, min egen plus en engelsk och en svensk sida för Häng På och hang On Hangers.....och så bloggen, too much!!!

Så antingen får jag sluta att blogga eller lägga ner min egen fb....eller bara ligga lite lågt och inte uppdatera hela tiden.

Men nu när jag ändå kommit så här långt så kan jag ju berätta lite vad som har hänt och som ska hända denna vecka.....jag har fyllt år igen :) Hugo har fått sitt första jobb....gjort en voicecover till en reklamfilm för DHL idag, jag försöker hinna med 3-4 yogapass i veckan vilket får mig att må så bra!!
Moew, Pen och Ploy kommer hit med jämna mellanrum, antingen hämtar de tyger eller lämnar av färdiga galgar....inte för att de behöver vara 3 personer eller att de behöver komma flera gånger i veckan....men för dom är det ett trevligt miljöombyte utanför slumkvarteren!!

I morgon är jag inbjuden till lunch av British Womens group, jag ska berätta om galgprojektet och sen blir det tillfälle att kanske sälja lite galgar också.
Gästrummet har äntligen fått en utrensning och välbehövlig stadning, på fredag kommer Susanna, hon ska slippa att trängas med alla galgar som har ockuperat det rummet det sista halvåret!!
Det ska bli otroligt kul att få hit Susanna och det kommer säkert att bli hektiska dagar....det är mycket som ska hinnas med.

Idag har jag skickat en stor låda galgar till en gymnasieklass i Karlskrona.....de ska sälja galgar och på så sätt göra välgörenhetsprojekt. En mycket BRA ide ....fortsättning på detta följer.

Så det händer en del.....ändå har jag inte hunnit med att kolla upp hur långt bygget i slummen har kommit....men veckan är ju inte slut än ;)

3 kommentarer:

 1. Snälla du sluta inte blogga. Kram från en som läser varje dag.

  SvaraRadera
 2. Blir trött bara över att läsa om allt du hinner med...Vilken tjej!!!
  Gymnasieklassen i Karlskrona... en så´n strålande idé!! Önskar dem, läraren och HÄNG PÅ all lycka till!!! Antar att de har en bloggadress e.dyl., som de kommer att... Någon som har adressen?!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Din blogg är väldigt trevlig och innehållsrik, så dert vore trist om Du lägger ner den./Gudrun

  SvaraRadera