tisdag 4 oktober 2011

byggmöte 2

många har hört av sig och sagt att de fortfarande inte kan kommentera på bloggen....skulle vilja kopiera och lägga in alla fina mail jag fått.

Nu något annat...nämligen hembesök hos "Herr Snickare". Eftersom bygget fortfarande står still så var jag tvungen att kolla upp anledningen. Så Wasana och jag knallade hem till honom i fredags förmiddag. Han satt hemma och försökte reparera sina verktyg...vilket inte lyckades så bra. Enligt både Wasana och snickaren så hade pengarna gått till annat än byggmaterial den sista gången...ingen av dom var skyldiga utan familjen som ska bo i huset.....OM det blir klart någon gång!!

Eftersom det har regnat så mycket den sista tiden så har de ändå inte kunnat göra så mycket och då tyckte väl Wasanas syster att det inget gjorde om hon lånade lite pengar tills hon skulle få lön sista september.Vi hamnade mitt röran av maskiner och förlängningssladdar som skulle reparas. Samtidigt som Snickarns barnbarn ville ha hjälp att få sina nudlar på tallriken...
Ser ni golvet i bakgrunden....troligen ett samplock av olika golvplattor han lagt under åren.Jag hoppas att min käre bror eller Calle (som snart ska hit)....kan ta sig en titt
bland verktygen som ratats på Brantås Bygg...kanske det finns några som fortfarande är i någorlunda skick och som skulle göra "min" snickare glad ;)Hemma hos.....Hallen sedd inifrån huset....grannens plåtvägg kommer närmare och närmare.

Igår var läget detsamma....ingen aktivitet på bygget men Snickarn däremot hade tagit ett annat jobb så nu är han upptagen i 7 dagar....bra för honom men risken är väl att pengarna till materialet hinner lånas en gång till!!

2 kommentarer:

  1. Tja - ibland får man vänta...... Till slut börjar det förhoppningsvis hända saker!

    SvaraRadera
  2. Ja, det var ju inte så bra. Du får följa med och handla kort sagt! S

    SvaraRadera