fredag 19 oktober 2012

Nytt projekt....badrum

Om ni följt bloggen ett tag så har ni inte kunnat missa Sunvieng och hans gamla mor...nu har tanten piggnat till riktigt bra och tänker nog hänga med ett tag till...får vi hoppas eftersom vi nu ska satsa en lite större summa på att renovera badrummet hos hos dem. Problemet är att golvet i huset är så dålig så det måste förstärkas....egentligen ville snickaren byta ut hela golvet och jag hade nog sagt ja till den renoveringen...men gamla tanten sa nej, hon tycker om sitt golv... Basta!!!


Anledningen till att jag vet allt om stolpar, fyll och hur många trappsteg man får ha till sitt hus, beror på att jag hade förmånen att få hjälp av en väldigt bra tolk... så himla skönt att få reda ut alla frågetecken innan jobbet drar igång. Detta är första gången jag fått riktig tolkhjälp sve-thai., visst har jag haft med mig både drivers och maider....men de glömmer bort att de ska tolka och börjar lägga sig istället...
Jag har kvar lite sviter efter mitt jobb som missbrukssekreterare en gång i tiden....och vet att snickarn är lite glad i flaskan....därför får han inga pengar i handen utan jag har avtalat tid med hans fru istället....hon kan  hålla i pengar hon!! (Bilden kommer från Kims kamera....jag vågar inget säga, men bra är den inte!!)


3 kommentarer:

  1. Men jag tog massor m bilder... Fast här syns det ju att ni tänker.. Skickar över några bakom, om du vill

    SvaraRadera
  2. Vi får väl hoppas att det blir bra - trots gammalt golv! Kram

    SvaraRadera
  3. Undrens tid är inte förbi..Jag trodde inte att den gamla damen skulle komma så redigt på fötter igen!

    SvaraRadera