lördag 5 januari 2013

Nytt År och nya möjligheter

Oops vad dagarna går ....jag som tänkte bli  lite flitigare med inläggen på bloggen detta år. jag tycker det är svårt att ta sig tid att sitta och blogga när det finns trevliga gäster att umgås med. Men nu  ligger våra Båstadvänner vid poolen och försöker få lite mer färg på sina redan pepparkaksbruna kroppar innan de reser hem i kväll, så då passar jag på att blogga lite.

Om jag skulle skrivit lite varje dag så hade jag troligen skrivit om.....Catrines väskan med bl a galgar som kommit bort och fortfarande inte kommit till rätta. Så katrineholmsborna väntar fortfarande på sin galgleverans.

Ploy.... som fått 10.000 baht från galgprojektet för att kunna göra sina sista examensprov.

Sunvieng och hans mamma har fått en ny vattenrenare.....

Ett bidrag till en julfest för 30 barn har vi också tagit från galgprojektet.....plus lite andra små julgåvor

Vi har fått mottaga en jättefin...och bra liten symaskin från en snäll donator.

Jips pappa dog på nyårsafton....

Så skulle jag nog också har bloggat lite om våran nyårskväll i Bangkok.
Min brors dotter hade en önskan om att komma upp på en takbar....inte för att fira in nya året utan bara få en blick över Bangkok. Vi åkte ner till State Tower redan vid 6 tiden för att komma upp på Sirroccos fina balkong....men vi kom inte längre än till hissarna....där skulle man betala 7990 Baht per person i inträde!! Vi vände för 56 000 baht kan man ju ha roligare för. Även Sofitel tog en avgift på 1500 baht för att bli insläppt på skybaren... Vi tröttnade på att hitta barer uppe i luften och bestämde oss för att äta grannhotellets nyårsupe istället.


2 kommentarer:

 1. Eva Inathens-Greece har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Gott Nytt År.....":

  Vad fint att du jobbar med hjälparbete, Annika! Verkar vara en trevlig idé med dessa galgar - vad fina de ser ut!
  Fortsatt Lycka till och Gott Nytt År!
  ☼☼☼

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott Nytt År Eva, Häng På galgarna är superfina....nu ska jag iväg på årets första tygrunda för just nu är lagret i bangkok helt tomt.

   Radera