onsdag 24 april 2013

Annikaaa....ekar det mellan husen!!

det är ett tag sedan jag var på Baan Chivit Mai, (förskolan och arbetsplatsen där många av kvinnorna i Häng På projektet har sitt vanliga jobb) förr sprang jag där titt som tätt men sen förståndaren och jag hade ett samtal som gick ut på att hon tycker att jag ger tjejerna för mycket betalt. Så efter det samtalet har jag bestämt mig för att hålla mig därifrån. Att nu Moew valt att sluta på BCM och börja jobba på Hang On Hangers gör troligen inte saken bättre. Tråkigt är det i alla fall med brytningen mellan BCM och mig....jag vet att vi kunde hjälpt varandra på många sätt. Tex får jag ofta förfrågningar om små enkla jobb som ska göras, vilka hade passat utmärkt för den lilla arbetsplats för handikappade som fortfarande finns kvar på BCM. Vi får jobba på att relationen ska bli bra igen...det tjänar vi alla på :)

Några som inte har en aning om föreståndarens och min lite ansträngda relation....är alla de barn/ungdomar som hängde ute på balkongen på BCM idag, när jag och några bekanta från Sverige gick förbi. Just när vi passerade...ekade det mellan husen Annikaaa!!! Då insåg jag att jag faktiskt saknar mina besök där....

4 kommentarer:

 1. ..lågvattenmärke att inte chatrityfolk i samma område.. Förstår att du saknar ungarna! Flera av dem som nu gör galgar var ju tidigare på BCM. Är det där skon klämmer? Konkurrens?! Borde ju vara kristen glädje att se när någon får det bättre!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ....jag tror det är en blandad kompott av vad som orsakat splittningen... missförstånd inte att förglömma!

   Radera
 2. Himla trist när det blir så och precis som du säger, när ni skulle kunna hjälpt varandra istället.

  SvaraRadera
 3. Konkurrens och avundsjuka är snart en folksjukdom!!!

  SvaraRadera