måndag 10 mars 2014

Sista minuten....

Slutet på förra veckan gick i ett helt galet tempo....lite missbedömningar och en tilläggsbeställning gjorde att det saknades ca 70 galgar när vi skulle stänga boxarna. Optimisterna Moew och Ploy sa att det var ingen fara allt skulle vara klart till fredag morgon....jag tackar. När jag kommer ner till lokalen kl 8 är ingen där....och jag har glömt nycklarna så det var bara att sätta sig på trappan och titta på folk tills Moew dök upp. 
-Har vi alla galgar nu??
NEJ, tjejen som dagen innan lovat att göra 20 galgar, hade inte gjort en enda!! Så det blev för Ploy att ringa runt och be några av tjejerna att komma och sätta sig och göra dessa 20 galgar....inga problem bara glada miner. Jag fick ändå ringa fraktbolaget och be dem komma lite senare....


Filmade lite i lokalen när arbetet var inne på slutspurten....och efter mycket möda och stort besvär har jag till slut lyckats få in filmen på bloggen....inte tusan kan det vara så komplicerat som jag har gjort det till att överföra ett videoklipp från mobilen och hit ??

10 kommentarer:

 1. Är det Susannas hektiska business som smittat av sig i 70 Rai?
  Kul med filmen, nu är du filmregissör också. Å så fick jag se Zlatans sista-minuten-mål mot Ungern också!!!

  SvaraRadera
  Svar

  1. Ja....det är kanske Susanna som fått fart på oss allihopa : ) måste tacka henne vid något tillfälle. Hur går det med din tur till Bkk.....har de tänt brasorna däruppe ännu??

   Radera
  2. Kanske kommer förbi 26 mars alternativt på hemvägen april/maj. Smogen börjar bli alarmerande, och det blir snart varmt på gränsen till hett, med eller utan brasor.

   Radera
 2. Vad kul att få se tjejerna "in action"!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tyckte det var på tiden att de fick visa upp sig.

   Radera
 3. Så kul att se alla tjejerna "in action", och på film dessutom. Det där med "nickname" är inte så lätt, alla har ju korta namn, bara två eller tre stavelser. Svårt att komma ihåg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att du radar mig när det gäller nickname....jag blir yr I skallen av alla dessa korta namn...noi, noan, dji, ji,....

   Radera
 4. Vilken härlig film - att få se tjejerna "in action". Det går inte ta miste på den glädje som finns. Kul att ni fixade det. Kram Synna

  SvaraRadera
 5. Gissa om det kändes bra att stänga locket på sista boxen....och att veta att vi faktiskt fått ihop nästan exact de färgställningar som kunden ville ha :)

  SvaraRadera
 6. Netta 20140312 Va kul och se på film hur ni gör galgarna va snabbt" enkelt" det såg ut, alla ser så glada och nöjda ut kul!!! ni vekar vara ett härligt gäng tjejer

  SvaraRadera