måndag 12 oktober 2009

Stadig grund

I fredagskväll hade jag ett missat samtal från Moew, kvinnan som hjälper mig att tolka i husprojektet. Klart att jag blev nervös....tankar som "hur kunde jag vara så dum så jag lämnade över 50 000 baht i kontanter"och "han har nog stuckit med pengarna"....dök upp i mitt huvud. När jag tidigt på lördagsmorgon ringde upp Moew så sa hon att hon bara ville säga att snickarna jobbar bra!!! Skönt, idag har jag varit på bygget och sett med egna ögon att det går framåt.


Början till det som ska bli ett hus


Idag ska det gjutas, och sättas ameringsjärn...här skulle min FAR varit med....



Herr Murare...förbereder sig för nästa laddning cement


Herr Snickare har tagit på sig munskydd.....jag är nog lite skadad sedan tiden jag jobbade på alkoholvårdsmottagning......tror nämligen att han gillar att ta en öl då och då...och inte vill andas på mig. Sköter jobbet gör han i alla fall!!! Här har han har precis kommit med en bunt ameringjärn...... Detta blir nog riktigt BRA, eller vad tror NI???

7 kommentarer:

  1. Det blir nog toppen o de har ju en bra arbetsledare i dig, för det behöver nog bevakas hela tiden av en "farang"! Helene

    SvaraRadera
  2. kommer bli toppen och layouten är ju perfekt! hurra!

    SvaraRadera
  3. Om jag vänsterställer bilderna, så kommer texten vid sidan om dem och sen tar det timmar för mig att fixa.Jag vågar helt enkelt inte "möblera" om så mycket.Blogg layouten får komma på 2 a plats tills huset är byggt

    SvaraRadera
  4. Det är bra att bygget övervakas, för det är nog viktigt tror jag.

    Härligt att det går framåt!

    Ps. vill du ha hjälp med designen är det bara att hojta - älskar grafik och design.

    Ha det gott.
    Stina

    www.drommarimittliv.blogspot.com
    eller
    swe-thaiparadise.blogspot.com

    SvaraRadera
  5. Vad fort det går! Vad kul att få följa med på din blogg. Kanske får åka med och kolla bygget någon gång.

    (Jag har lagt alla mina bilder i center, för jag fattar inte heller det där med all ha dem till vänster. Och nu har ju vår lärare åkt redan. Det är du och jag nu Annika)

    SvaraRadera
  6. Ps. Tips - välj "ingen" placering så blir det mycket enklare, sen kan man klippa och klistra för att få texten på rätt ställe.

    //Stina

    SvaraRadera
  7. Tack Stina

    ska pröva utan att placera bilderna nästa gång.

    Annika

    SvaraRadera