onsdag 24 mars 2010

hjälp-organisationer i Thailand

Ända sedan jag börja med min blogg, så har jag med jämna mellanrum fått förfrågningar om vart man ska vända sig om man vill utöva någon form av hjälparbete. Antingen som volountärer eller som sponsor eller bara ett enstaka besök. Många hör av sig och vill följa med och se de projekt som jag håller i, vilket alltid är kul...jag gillar att berätta och alla vi besöker verkar gilla att vi kommer....jag gillar inte att boka in besök i förväg så ibland kan det ju hända att den man tänkt hälsa på inte är hemma...men då har man ändå fått en inblick i hur det är att bo i detta slumkvarter.Gustav och Filippa på hembesök hos Wasana och Fon i nybyggda huset.

Senast fick jag mail från en kvinna som har hus i Thailand och nu vill hon gärna komma i kontakt med en skola eller ett barnhem för synskadade.

Jag tycker det är spännande att se vad som finns så jag började leta på internet. Då hittade jag denna lista över Non governmental organisations in Thailand.
Det är inte så många av organisationerna som har linkar till sina hemsidor men jag har googlat på en del namn och de flesta har egna sidor.

Tänk så mycket bra man kan hitta på internet!!
Jag läste nyss Stinas blogg och bugar och bockar för den här länken om vaccinationer. Precis vad jag behövde...ska till Bangladesh om 2 veckor.

4 kommentarer:

 1. Tackar! Kul att du klänkar också. Vad bra att det kom till användning!

  SvaraRadera
 2. Ps. Länkar menar jag så klart ;-)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig blogg. Lägger den till mina favoriter

  SvaraRadera
 4. Tack Kalle....
  välkommen till lite gott och blandat

  SvaraRadera