fredag 22 oktober 2010

Ny kostym....

Tiden går rasande fort.....och ju äldre man blir, ju fortare känns det som det går!!!! Har ni hört den förrut?? Nu är jag beredd att hålla med.....
Jag är glad att jag valde 50+ i Bangkok som namn på min blogg, det kommer i alla fall att hålla några år till.....sen får vi se om det blir...60+ i Kina, .....70+i Venezuela....80+ vid Nömmens strand.....90+ ja, ja den som lever får se.

Ända sedan jag började blogga har jag tänkt att jag borde snygga till min blogg lite. I själva utkastet ser det mesta snyggt och prydligt ut......men så fort jag trycker på "publicera" så hoppar en liten j-el in och möblerar om allt vad jag åstakommit och sen ser det förskräckligt ut.

Nu har det gått 13 månader sedan jag blev 50+ i Bangkok.....då är det väl ändå dax för ny kostym?
Brun och fin...den gillar jag.
Att jag byter mall kommer troligen inte att hjälpa så mycket. Men, raderna blir kortare, så det kommer nog faktist att bli lite mer ordning på texten. Däremot kom mer mitt skrivspråk och mitt talspråk att fortsätta vara ett och samma språk.....alltså totalt omöjligt att översätta till ett annat språk......men jag gillar Google rutan så den får vara kvar ändå ;) jag har återkommande besökare från Urkraina, Kina, Tibet och Finland.....och lite förstår dom nog annars skulle de väl inte fortsätta att besöka min blogg.
För det mesta tänker jag inte ett dugg på vilka som läser....jag bara "skriver av mig". Men så ibland får jag lust att kolla om jag verkligen har fler besökare än mina bloggvänner och trogna projektvänner.....så sedan 15 januari då jag efter många om och men, fick igång Statcounter har jag haft lite mer koll.....fram till nu har 37.303 personer besökt bloggen. Då blir jag faktiskt lite nervös. De flesta kanske bara en enda gång....men det är ändå en ganska stor skara som återkommer dag efter dag. Det känns väldigt roligt....tack ska ni ha.

9 kommentarer:

 1. Tack ska DU ha!
  Jag gillar nya kostymen, ett uppsving.

  SvaraRadera
 2. Riktigt snyggt! Bra val tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Väldigt snyggt Annika! Har du lyckats göra den helt på egen hand så är du data wiz också. Kram S

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt! Jag kanske också skulle göra något radikalt med min.........

  SvaraRadera
 5. Instämmer med de övrig, mycket snyggare!

  SvaraRadera
 6. Som den administratör jag är, så ser jag mest till funktionen och om det är lättläst. Kanonbra!/Gudrun

  SvaraRadera
 7. Superbra,tydlig,lätt att hitta i och lättläst! Extra kul är det nu att ge tips om blogen, när vänner och bekanta vill veta mer om "HÄNG PÅ" och de andra projekten!

  SvaraRadera
 8. Nya layouten blev jättefin! Är ofta in och läser din blogg men inte alltid lika duktig att skriva kommentarer...

  SvaraRadera