onsdag 20 oktober 2010

snart jul....

Oj, vad vi har jobbat...Lukas och jag. Jag vet inte hur många "Häng På"-galgar vi har packat, men många är det. Nästan så man får lite julkänsla när man slår in paketen. Motion fick jag också "på köpet" ....en viss liten tax-kille tyckte saxen var hans, så det blev att jaga efter ett antal gånger.Nu raggar jag hjälpsamma människor som bor i Bangkok och ska till Sverige och kan tänka sig att bära med sig några buntar. Jag känner människor lite överallt så får vi bara galgarna till Sverige så fixar jag resten. Eller jag kanske ska säga....mina hjälpsamma vänner där.... kommer att fixa resten;)Alla som känner mig, vet ju att jag är bra på att utnyttja folk...speciellt om det kan vara till hjälp för dem dom inte är så lyckligt lottade i världen. Detta projekt kan bli hur bra som helst bara vi kommer igång....sen när allt är igång då lämnar jag helt enkelt över det till kvinnorna själva.

Vi skickar naturligtvis även galgar per post....fast då blir det en 50-lapp dyrare per galgbunt...och det har ju kvinnorna här ingen glädje av. Istället hoppas vi att man köper fler galgarbuntar....för de tjänar de mer på.

6 kommentarer:

 1. Han tyckte kanske att du arbetade alldeles för hårt och behövde ledigt. Skall se om jag hittar fler leverantörer/Kram

  SvaraRadera
 2. Den "lilla" rullen med bubbelplast.... Nog är projektet igång... Och rulla vidare kommer det!!!

  SvaraRadera
 3. va snyggt!!

  vilket arbete du har med att packa in galgarna,men det blir jättefint..mycket fint!!

  kram mimsan

  SvaraRadera
 4. Är väl flera som åker hem över jul. Måste väl ha lite plats i väskan!

  SvaraRadera
 5. Du är fantastisk med all Din energi./Gudrun

  SvaraRadera
 6. Solklart köper jag en bunt galgar Annika! Eller två kanske. Jag lider av en konstant galgbrist :o)

  SvaraRadera