torsdag 21 oktober 2010

Ärtsoppa o punsch

Dax för "sleep over" för Hugo och hans kompisar....planerna var att det skulle vara här hos oss inatt igen. (hade 4 grabbar här igår natt)inga problem alls, om det inte vore för att de ALDRIG vill lägga sig. Själv somnar jag så fort vi sätter på en videofilm, och har ingen förståelse alls när de vill se film efter film. Jag måste erkänna att det kändes ganska skönt, när de i kväll valde att sova över hemma hos kompisarna.Ingen Ladys night ikväll, men en sväng till Dubliner där SWEAs after work höll till. Dålig uppslutning var det om man jämför med förra månadens pubkväll.....2 stackars SWEOR plus en make det var allt..... och de var på väg att lämna, när jag dök upp. De var på väg till Pellican Inn...på torsdags ärtsoppa. Jag som älskar ärtsoppa följde ju naturligtvis också med dit.
Ärtsoppa på torsdagar är ett återkommande tema.....soppan var kanon god och punschen var det heller inga svårigheter att att få ner...det blir nog fler besök på Pelican Inn....konstigt namn på en resturang ....ska ta reda på orsaken nästa gång jag ska dit. Förresten så är detta den enda svenska resturang-puben i Bangkok, vad jag vet!

5 kommentarer:

 1. Oj då, här var det ett nytt ställe... som dessutom serverar min favorit, ärtsoppa, var ligger detta? Måste ju dit nästa torsdag!!

  SvaraRadera
 2. Stopp, stopp, Jenny. Ärtsoppa har de bara 3 dje torsdagen varje månad. fast går du dit idag kanske du kan få lite av gårdagens om vi lämnade något.
  Adressen glömde jag.....Sukhuvit, soi 22. Ganska tidigt på soien inne vid ett litet "torg".

  SvaraRadera
 3. Stället hette först Pelikan och ägdes av Pelle. Han sålde det senare till en norrman eller dansk därav "Pelican Inn".
  Jag åt "Kalvlever Anglais" där senast,inte särskilt svenskt men mkt gott/S

  SvaraRadera
 4. dom har ju en hemsida, finns även rum att hyra och spela hockey gör dom

  http://www.dpelican-inn.com/index.htm

  //Bobbo

  SvaraRadera
 5. We must visit this next time I'm in Bangkok!

  SvaraRadera