fredag 26 november 2010

Julförsäljning....

Igår hade Yvonne och jag ordnat med en Jul kaffe morgon....förutom att vi bjöd på lussekatter, pepparkakor och glögg, så passade vi på att sälja lite annat smått och gott.Yvonne hade massor av fina smycken, både armband och "kuliga" halsband gick åt som smör i solsken.till varje smycke följer en liten påse i linnetyg med "Soi 18"-loggan påStrandfynd passar bra i lådan resten av åretPyntet i mina adventsstakar kommer från grönsaks och blomstermarkanader...jag vill gärna ha lite thaistyle blandat med traditionel julstyle. Rödrutiga rosetter tillsammans med Chili och Lime....det är thailandsjul för mig.
Juldofter....Mina plåtlådor hade också en strykande åtgång....tur att jag gjort många.

"Häng På"-galgarna är mycket mer kända i Sverige och snart även i Finland än vad de är i Bangkok. Men igår var det många buntar som fick nya ägare....så nu finns vår fina Vintage-galge i bangkok sweornas garderober också.

På Söndag är det julbazar på British Club på Silom Road....då ska Yvonne och jag plocka upp våra grejer igen. Hoppas åtgången blir lika god då. Svenska kyrkan börjar med advents-gudtjänst klockan 10 och efter det öppnar julbazaren.

Ni har väl redan läst om Maries besök hos sitt fadderbarn Fon så gör det här
Jag är så glad att detta möte blev av.

2 kommentarer:

  1. Åh - så fina saker! Ville ha varit där och handlat lite............Kul att det gick bra!

    SvaraRadera
  2. Jag önskar att jag också kunde komma till era julmarknader, vill bl.a. ha adventsstaken som kan användas året om - såå fina saker!
    Cicki

    SvaraRadera