måndag 22 november 2010

nu är det som vanligt igen....

Schwiss.... och sen var de 2 veckorna över. I morse åkte Hanna och grabbarna hem till vintern i Sverige igen och här känns det redan tomt. Det har varit hektiska dagar och vi har umgåtts nästan hela tiden... jag kan bara erkänna att ibland orkar jag inte hålla samma tempo som 4 killar i åldern 11-4 år.I fredags fyllde Alfred 11 år....det blev frukost på sängen, presenter, paintball och pub besök...presis som han önskat sig.Vad gör man inte för att göra en 11 åring glad....mitt livs första paintball krig!!!
Fast jag var inget vidare bra på att träffa.....jag klarar inte att skjuta på varken barn eller barnbarn.....men de däremot hade inga som helst problem med att sikta och pricka mig!I lördags kväll firade vi Loy Kratong här hemma vid poolen....en fantastisk vacker tradition. August 4-åringen, tyckte att det var en spännande upplevelse. Att först tillverka och sen tända ljusen och rökelse och därefter sjösätta sin egen kratong var en helt ny upplevelse för honom.

3 kommentarer:

 1. Ser underbat ut!! Speciellt den fina painball-munderingen, den klär dig;=)

  Försök att koppla av lite nu, VI saknar dig här hemma men hoppas att vi snart ses.

  Kramar i massor...=))

  SvaraRadera
 2. Hej, nu är vi hemma igen efter en lång resa med konstant snöande från Arlanda. August charmade alla thailändare på flygplatsen med att sjunga loy loy kratong, den hade han snappat upp och lärt sig! Kram

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt ni har haft det...tyvärr går ju tiden så fort...ha det bra kram Lena

  SvaraRadera