måndag 17 oktober 2011

Vattnet stiger...och stiger

Just nu handlar ALLT om de stora översvärmningarna som drabbar Thailand.
Nu är det många oroliga svenskar som är på väg hit under höstlovet....vad ska man säga till er? Bangkok är fortfarande ok att vistas i som turist, s även områdena utmed floden, men kulmen är fortfarande inte nådd så det kan ändra sig snabbt.


Jag följer flera bloggar som skriver om det aktuella läget där kan ni också läsa.....bl a
Bangkokinfo skriver om läget i Bangkok.....har också en länk till massor av foton från översvärmningsdrabbade delar av Thailand.

5 kommentarer:

  1. Har kikat på bilderna - tänk att det finns så mycket vatten...

    SvaraRadera
  2. Ja, Visst är det skrämmande med allt vatten som inte får plats i flodådrorna... och lika skrämmande är det att det är sönderbränt på andra håll på vårt gemensamma klot.

    SvaraRadera
  3. Undrar när någon ska komma på hur vi ska kunna omfördela jordens resurser på ett enkelt sätt....pipelines jm klotet kanske ;) Isfall skulle man kanske kunna göra ngt kortare pipelines mellan de rikas fickor till de fattiga också!!!Annika

    SvaraRadera
  4. Gillar alltid Robin Hood-tänk och hoppas att vatten från floden inte trängt in och inte heller kommer att tränga in i slummen.

    SvaraRadera
  5. Det finns en mening med allt! Den stora fisken äter den lite mindre.. Och han äter den som är ännu mindre! ¨å är det mellan fattiga o rika flickor med! Ingen rast, ingen ro här i livets djungel! Vi får nu se om censuren godtar mina tankar... Eller om det är galgen som gäller! Sign. Nära vän..

    SvaraRadera