måndag 14 november 2011

back to normal...

För en timme sedan lämnade "höstens sista gäster"nästan...och for hem till vardagen i Sverige. Varje höst är det likadant...då kryllar det av vänner som kommer Thailand och självklart VILL man träffa ALLA. Kan faktiskt önska att de skulle ramla in lite mer fördelat under året. Men det är klart att alla vill komma när vädret är bra och skolorna i sv har lov.
Nu börjar allt återgå till det normala igen med skola, yoga-mornar och Häng På projektet. Jag var väldigt fundersam på hur det skulle gå att ha gäster samtidigt som Hugo skulle gå i skolan, det är tuffare nu på högstadiet.....men "inget ont utan att det har något gott med sig"...översvärmningarna har gjort att de flesta skolor har varit stända minst 3 veckor...väldigt lägligt måsta jag säga. Då gör det inte så mycket att det blir sent ibland.

Ida, Lisa och Therese...sitter nog och väntar på flyget just nu. De har inte bott här bara hälsat på lite mellan sina beach besök. Lisa ääälskar poolen här, det gör alla barn förresten. Blir nog största saknaden när vi snart byter bostad.


Rundbladarna...Sten och Marita, har snart sett mer av Thailand och länderna som gränsar hit än vad vi gjort på 10 år!! Några hotellnätter i Bkk och sen bar det av till norra Thailand...de luffar runt med varsin ryggsäck, häftigt tycker jag. Igår blev det en sväng på Suda tillsammans med mycket god mat som vi  sköljde ner med några Chang.

Eftersom vi bkk bor uppmanades att åka bort från stan när hotet om översvärmningarna var som störst.  Så
fick vi chansen att umgås mer än beräknat med både familjen Ek från Björköby  och
Bodströms från Älmhult...det blev många sköna dagar på Koh Samet tillsammans., och sen avslutade de med några intensiva shoppingdagar i Bkk.

Barnen har haft otroligt kul tillsammans på Koh Samet, det har vi vuxna också. Men i ärlighetens namn så är det ganska skönt när det blir vanlig måndag igen....alla anledningar till att dricka vin och äta gott sätter sina spår.....nu blir det att tänka på vad man stoppar i sig och komma igång med yogan igen. Snart bär det av till Amerika....och då är det väl dax för en massa gott igen!!

3 kommentarer:

  1. Såg i Smålands-Tidningen att Sten och Marita var i Thailand, eller snarare på väg dit. Folk hade fått skicka in bilder på vad de gjorde kl 11.11 den 11 nov och då var det en bild på dem, när de satt på Kastrup och väntade på planet till Thailand. Duktigt att fara runt med ryggsäck, jag har blivit för bekväm för det./Gudrun

    SvaraRadera
  2. Undrar vad jag gjorde då?? Jo jag var och visade runt Jessica och Eva i slummen!!

    SvaraRadera
  3. Jo då, det är kul med besök, och jag antar att under 10 års tid hinner det bli en hel del sådana!

    SvaraRadera