måndag 28 november 2011

Julbazar i Bangkok

Första Advent....så även här. Årets Julbazar gick av stapeln igår på Hotell Rembrant. Vi var några lätträknade knallar som hade dukat upp våra bord. Först bjöds vi på adventsgudtjänst och sen var det dax för "komersen". Tomtebesök, Glögg och saffransbröd fick de lättklädda poolgästerna att småle där de låg och stekte sig medan vi letade skugga för att inte helt flyta bort i värmen.

Moa och jag sålde förstås Häng På galgar.....dagen till ära hade vi några fina julset i rött&vitt. Sidenblusen hängde snällt kvar på galgen och levde upp till löftet, att...."inget glider av"


Anna T, kom från Pataya för att erbjuda sina otroligt fina julsaker...där fanns det mycket jag gärna skulle
pyntat mitt hem med.
Sedan några år tillbaka brukar jag sälja ljusstakar som jag pyntar med både det ena och det andra. Favoritfyllning är allt färgglatt man kan hitta ute på marknader, lime, chili, kryddor, fäska blommor....finns inga begränsninga på hur de fyllas.


Några exempel

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig Bazar med julfint!!

  Ljusstakarna du fyller med härligheter är så fina!!
  Ja allt som visas på bilderna är fint.Här blev julmarknaden inställd igår pga Berit,som nu verkar gett sej av..sicket oväder!

  kramelikram

  SvaraRadera
 2. Härliga ljusstakar!/Gudrun

  SvaraRadera
 3. Viken fin julmarknad, är det möjligt att kunna köpa de fina ljusstakarna? Kommer ner den 22 juni men då kanske ni flytt till Svenska sommaren.
  Mvh Cicki

  SvaraRadera
 4. Gör du ljusstakarna i betong? Liknar de vi gör på jobbet...

  SvaraRadera