torsdag 1 december 2011

flytt på gång....

...men inte så långt. Vi flyttar bara någon kilometer på Sukhumvit, från soi 41 till soi 8 till en lägenhet som är mindre än den vi har nu. Så nu gäller det att rensa ut det vi inte får plats med...och det vi inte vill ha kvar. Jag har inga större problem att göra mig av med prylar...det vet alla som känner mig...rensar nog ut lite för mycket ibland.


Balkongmöblerna, grillen, julgranen har jag sålt. Second Chance kommer hit på tisdag och hämtar upp ett jättelass, med både stora och små grejer som sedan kommer att säljas i deras second hand affär.

Om det finns någon i Bangkok som vill ha svenska böcker, både barn och vuxen böcker så hör av er.

I morgon ska jag och Moa iväg med barnen i slummen på utflykt till Lumpini parken. Det blir Moas sista dag på BCM så vi ville göra något extra. Vi har fortfarande en del strumppengar över som vi ska använda.

Så ska jag pynta ljusstakar till Scan Deli:s 1 års jubileum och på lördag ska vi köra första flyttlasset.....fullt upp om ni undrar varför jag inte bloggar så ofta.

2 kommentarer:

  1. Oj - du har väldigt mycket på gång nu......Njut av utrensningen och den nya mindre lägenheten - det är ganska skönt att "byta ner sig" säger jag som just har gjort det!

    SvaraRadera
  2. Jag vill jättegärna ha böcker Annika! Har inget att läsa och har du böcker som passar Aramis så blir han också glad :)

    SvaraRadera