söndag 19 februari 2012

Angas 1:or


våra 2 små studios har varit fullbokade ett bra tag nu.....en av är bokad 1-2 mån
framåt medan den andra blir ledig om några dagar.

Aldrig kunde jag drömma om att få så mycket positiv feedback. Alla som bott där både korta och längre perioder är så nöjda. De gillar inredningen, poolen, omgivningarna och att ta det är så bra komunikationer. Jag drar i mig allt beröm och känner att det är kul att kunna erbjuda detta lite speciella sätt att bo på.



Vilka är det som hyr? Dels har det varit en del som här för att studera kortare kurser. Några som varit i Bangkok många gånger tidigare och som är trötta på att bo i turiststråken, och nu vill utforska andra områden av stan.
Golfare har gillat närheten till många av golfbanorna runt Bkk. Nu senast ett nyblivit pensionärspar som gillar att sköta sig själva....promenera, sola och bada och åka lokala färdmedel. En lågliggare hyr en av lgh tills han återigen kan bo i sitt hus som drabbades otroligt hårt under översvärmningarna i höstas.
en salig blandning av folk mest svenskar men även en del andra nationaliteter.

Idag tryckte jag upp visitkort.....mest för att jag vet att det stora sjukhuset som ligger tvärs över gatan till mina lgh ibland får förfrågningar från anhöriga som vill ha någonstans att bo nära sina sjuklingar. Eftersom det inte är mer än 5-10 min promenad till lgh från sjukhuset och att det finns både 100 m pool och gym på området kan nog göra att jag får en del nya hyresgäster därigenom i framtiden....

På hemsidan.....http://www.angas1orbangkok.com/  ser det ut som det aldrig är uthyrt men det beror bara på att jag fortfarande inte har satt mig in i hur man sköter uppdaterandet av bokningskalendern....dumt




2 kommentarer:

  1. Carina och Larsfebruari 20, 2012

    Vill bara intyga ett kanonboende!

    Kram och tack från oss.

    Carina och Lars

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att ni trivdes....välkomna tillbaka

      Radera