fredag 11 maj 2012

Lovat är lovat....

.....den regeln försöker jag hålla, även om det kan ta väldigt lång tid ibland. Jag lovade Max att han skulle få komma till Lumpini Park när han blivit frisk igen.....det var i december, när jag tog barnen från BCM på  utflykt och han var så förtvivlad för han ville så gärna följa med. Då lovade jag att ta med honom dit en annan gång....jag tror inte han hade glömt bort vad jag lovat, men han hade nog gett upp hoppet efter så här läng tid.
Men i morse stod jag redo för att ta med mig Max, Min och Nurse för lite nya upplevelser....Lumpini Park....lekplatsen kändes lite urvuxen även om Michelin hade sponsrat en massa nya stabila lekredskap. Men efter viss övertalning så hade "De3" fått även mig att gunga... 2 på varje gunga, jag trodde nästan vi skulle "slå över"


Parken har massor av träningsredskap för vuxna också....så innan "De3" testat allt de ville så
var det dax att knalla vidare........Snake farm, Thai Red Cross, där vi fick oss en ingående lektion i allt som har med ormar att göra....De3, gillade verkligen detta ställe....det fanns nog inte en enda orm, levande eller död....som inte fick dem att stanna upp, läsa och fråga. Khun Annika, khun Annika....undrar hur många gånger jag hört det idag? De 3 ville att jag också skulle se precis varenda ORM...när inte jag visade tillräckligt med intresse då frågade de vaktmästaren....till sist fick vi vara med när ormarna lämnade sitt gift i ett litet glasrör. Snake farm är öppen varje dag och har två visningar då de tar cerum....11.00 och 14.30...på sista visningen får man även se en show, den missade vi tyvärr men De3 var nöjda ändå.Ingen av De3 hade åkt Skytrain eller båt tidigare....så vi passade på att ta premiärturen på båda två. Lite lagom trötta efter en omtumlande förmiddag....på båten som tog oss till China Town. (nej, det blev inga tyginköp....bara ett mål mat) hem fick det bli taxi för jag insåg att De3 var riktigt trötta efter Alla nya intryck....hann  knappast stänga bildörren innan alla sov i baksätet.

Jag tror/vet att Max tyckte att denna dag var värd att vänta ett halvår på!!


4 kommentarer:

 1. Vill printa en lååång rad med hjärtan....

  SvaraRadera
 2. Fint gjort av dig - Max kommer aldrig att glömma!

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar dag för De3!

  SvaraRadera
 4. Åh Annika! Vad roligt- de tre hade helt klart en oförglömlig dag! Vad fint av dig!

  SvaraRadera