torsdag 10 maj 2012

Skratt & Svett på Aspire

Dagens SWEA aktivitet: ett träningspass hos svenske Henrik på Aspire....så annorlunda, kul och svettigt!! Medan vi knådade våra ömma kroppar på varsin "rulle" berättade Henrik om vad som skiljer Aspire från de stora gymmen här i Bangkok. Efter knådningen blev det uppvärmning så vi skulle vara riktigt redo för ett skogshuggarpass uppe på takterassen....detta måste vara det mest speciella träningscamp i Bangkok....här mitt bland de stora hotellen och shoppingmall...bara ett stenkast från skytrainets perong vid Asok...tränade vi så svetten yrde. Vi brottades med traktordäck, slog med storsläggan, drog släde, tampades med jätterepen.....och skrattade!! Tyvärr kan jag inte få datorn att lyda så videon får ni tyvärr inte se....om jag inte lyckas senare.


på Aspire kan man stoltsera med att man har Bangkoks enda höghöjdskammare. När vi var där visade displayn på 2760 m ö h. Här kan man träna om man planerar att bestiga Himalaya....eller om man behöver träna upp sig efter en operation eller annan skada.  Anledningen är att man på hälften så lång tid och med mindre belastning uppnår samma resultat som om man tränar i "vanligt" rum.


Jag som tycker att det är tungt att byta ett vanligt bildäck....förvandlades till Hulken när jag slogs med jättedäcket!


Träning ger resultat....det är Anna-Lena ett bevis för, muskulös som bara den drog hon lätt sladen med
knubbisen över det precis nylagda blå gräset.....

4 kommentarer:

 1. Oh va kul det låter. Jag måste kolla in det här stället när jag kommer tillbaka till Thailand :)
  /Catrine
  http://resasien.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det måste du göra, tror du gillar det. Läste lite på din blogg....mycket bra information om bla visum och studier, jag har redan tipsat en kompis.

   Radera
 2. Vad duktiga ni är där i värmen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njaa...inte jag precis, men det är lätt att luras när svetten rinner ändå;)

   Radera