tisdag 5 juni 2012

Familjehelg i Hua Hin

Bloggen har fått vila över en vecka nu....skönt tycker jag, men jag vet att min svägerska är nog lite sur. Hon brukar säga att jag förgyller hennes mornar när jag bloggar varje dag!!

Jag hade faktiskt gett upp hoppet att få se min son och hans familj i Bangkok igen. Det är 7 år sedan de sist var här....men nu passade de på, innan det är dax för oss att ta sommarledigt från Bangkok. Självklart var det sol och bad som lockade mest så redan i fredags stack vi iväg till Hilton Hotell i Hua Hin. Där har vi inte gjort så många knop...mest slöat vid polen ätit gott och umgåtts....massor.


Vädret har varit perfect.....molningt mest hela tiden, bra när man spenderar mesta delen i poolen.


Eddie-Bo åker bil...i väntan på att vi ska bli upphämtade i Bkk. I brist på leksaker funkar ju en skotartong precis lika bra!!det är inte så ofta vi är i Hua Hin, men när vi är där....då "måste" Hugo rida, helst varje dag! Nu var det glest mellan turisterna på stranden så det såg riktigt roligt ut. Annat är det under högsäsong då hästarna knatar runt bland solparasollerna. Det gillar jag inte.


Stranden är ca 6 km lång.....enligt Stefan, som tog på sig spring-skorna och försvann ner mot Apberget.
Själv valde jag ett lugnare tempo.....och kanske hälften så lång sträcka, skönt det också.
Jättemaneten som var på väg att sköljas upp på stranden.....såg lite läbbig ut!! 4 kommentarer:

 1. Det ser alldeles underbart ut! I kylan här hemma längtar jag.........Njut av barn och barnbarnsbesök!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Förstår verkligen din glädje över detta besök. Vad kul att få se lille Eddie-Bo och vad han har vuxit. Hoppas ni får en härlig sommar vid Nömmen. Kanske lyckas vi time en date även denna sommar. Hälsa alla. //Synna

  SvaraRadera
 3. Har också saknat bloggen, men med varmt hjärta. Kram för härliga dagar med familjen i Hua Hin!

  SvaraRadera