måndag 17 september 2012

egen packåsna...

....det hade nog fått dröja ytterligare några veckor om jag skulle åkt ensam på tyginköpsrunda till China Town.. Men Stefan var bussig och erbjöd sig att följa med som "packåsna". Jag börjar bli rastlös av att foten inte riktigt vill göra det jag vill...och tjejerna är måna om att komma igång efter det långa sommaruppehållet. Under sommaren har vi fått en stor leverans med barngalgar som nu ska kläs i massor av olika färgkombinationer...kan knappast hålla mig tills de första är färdiga.

Vilken affärskvinna....oj, oj vad hon hade pli både på personal och kunder.  Minst ett 30-tal olika mönster
hade hon buffat på oss innan hon var någorlunda nöjd. För varje tygbit jag valde så plockade hon fram minst 3 till som hon också tyckte vi skulle ha...det blev många kilon för Stefan att kånka men vi fick hjälp av en av killarna i affären också så det gick bra.

.I dag när jag sorterade upp färger och mönster så fick jag ihop 14 olika färgkombinationer med minst 3 mönster av varje, ljusrosa, cerise, rött, ljusblå, marinblå, turkosblå, mörkblå, svart, grå, orange, grön, småblommigt och romatiska rosor....

7 kommentarer:

 1. Å, så härligt det låter...tar du bilder och lägger ut på tygerna, så man får en liten försmak hur det kommer bli!?

  Kramsiar Bm

  SvaraRadera
  Svar
  1. där sa du något....det skulle jag ju naturligtvis gjort. Nu är det tyvärr för sent om jag inte ska fota de små lapparna som jag klippte ut till vår tygbok.

   Radera
 2. Helkul! Ska bli väldigt roligt att få se de första ex´en på bild. Här och på HÄNG PÅ sidan! Gissar att det inte kommer att ta många dagar!
  Kram till dig, tjejerna och packåsnan Stefan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bett att få se de första exen redan på torsdag så det hoppas jag de håller.

   Radera
 3. synna har skickat en länk till en blogg:

  Vad kul att du äntligen har fått tag på någon som gör barngalgar. Det kommer säkert bli en succé.

  SvaraRadera
 4. This is the very exciting pictures and so funny . Hope it will be useful for visitors and customers.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you...where can you use them?

   Radera