tisdag 11 september 2012

Nya widgets....

Widgets kallas de där rutorna i marginalerna.....
Vet inte om ni lagt märke till att jag har länkat till en ny blogg.....Resa i Asien/Cattis liv i Bangkok.
I alla fall så är det Cattis som varit bussig och hjälpt mig att snygga till här på 50+ i Bangkok.  När jag får hjälp av detta slag....då är det många frågetecken som ska rätas ut. Tack och lov har Cattis ett tålamod av guld....mycket hann vi fixa till, men långt ifrån allt....men det kommer
nu ska jag bara ta tag i att överföra en del från gamla datorn till denna nya och samtidigt se till att det aldrig, aldrig kommer ens  i närheten av den "röra" som rådde bland foton och andra mappar.

Som ni ser ligger nu Angas 1:or lättåtkomligt, ifall någon skulle vilja boka in sig,  det kan ju finnas de som fördrar att bo en bit bort från de största turiststråken. Väldigt smidigt att ta sig både in till centrala delar av Bangkok och till flygplatsen. Tyvärr strejkar kalendrarna så jag kan inte få dit bokningarna och inte heller ta bort kalenderna eftersom inloggningen inte vill ta emot mina uppgifter.....men lgh A är bokad resten av året.....lgh B är ledig så när som på några veckor.

Sen lyckades Cattis få in filmen om Hang on Hangers i större fomat än vad jag haft tidigar, så den nu är enkare att hitta. Många som skriver till mig och berättar att de följt min blogg och projekten ett tag har oftast inte hittat filmen...men nu går den väl knappast att missa?

Det 5 år gamla fotot.....är väl också dax att byta ut, det ska bli inom kort.

4 kommentarer:

 1. Jag gör ett nytt försök då, endera hamnar den väl här, eller så får du väl mer mail! Det krånglar väldigt med din ordverifiering, och sedan händer det ofta att jag får upp "not found" så jag får ändra i kolumnen "kommentera som", och då fungerar det ibland - trodde jag - men det gör det tydligen inte ändå. Jag vet inte om du förstod vad jag svamnlar om egentligen, men besvärligt är det och jag vet inte vad det beror på, om det bara är jag som har de här problemen. Om någon vet vad det är för fel mottages alla råd väldigt gärna! Det här händer mig nämligen hos alla som har ordverifiering.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte någon inställning för ordverifiering...det verkar konstigt. Vi måste försöka hitta felet....för det är trist. Jag tror bara det har varit dina kommentarer som detta händer med.

   Radera
 2. Kul att kunna hjälpa till :) Jag fick också lite inspiration och råd som jag nu följt :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för all din hjälp, men som du kanske kan utläsa av fg kommentar så finns det fortfarande lite att klura på....det får vi göra nästa gång vi ses.

   Radera