fredag 23 november 2012

Galgar på Mariott Hotel

...det känns verkligen fantastiskt att våra "Häng På" galgar numera finns till försäljning på några av de finaste hotellen i Thailand. Nu i veckan bestämde sig Mariott Hotel för att ta in galgarna i sin hotellshop. Jag måste erkänna att jag har ingen del i detta utan det är min väninna Anika Julin som numera driver ByNika som säljer superläckra tunikor och smycken. ByNika har sponsrat Hang on Hangers ända sedan sin första kollektion, köper man ett plagg så får man en Häng På galge på köpet!!
man kan också köpa vanliga set med galgar om man vill, och då ser informationen ut så här:


Inte utan att vi är lite stolta....över att fått flytta in på Mariott Hotel i Bangkok, i alla fall på bild ;)

Vad händer annars?? Jo, igår packade vi galgar igen...började kl 1 och slutade klockan 7. Många väskor ska packas, och levereras nu innan jul. Bara kul....nya tags beställdes och idag har jag varit på Chatuchak och fixat snygga snören....det gäller ju att hålla stilen, speciellt nu när vi flyttat in i finhotellen.

Visst ja, på tal om finrum.....vi passade även på att skicka några fina Häng På galgar till lilla prinsessan Estelle på Haga slott. Ska bli roligt att höra hur de mottages.
Förresten så fick en annan liten prinsessa också några  fina galgar....för hennes pappa gjorde så fina små vägghängare åt oss på sin lilla snickarverkstad i slummen.


Praktikanterna Lina och Carro....kör på för på för fullt med sin redovisning av veckorna här i Bkk, ena dagen är det radiointervjuer och nästa är det Corren som skriver....kolla här om ni är intresserade.

I helgen ska jag försöka hinna träffa Moew och diskutera framtiden....både hennes och Häng På projektens. Hugo ska vara med i sin första Wake Board tävling i morgon....och jag ska förstås till Thai Wake Park och hejja på honom.


9 kommentarer:

 1. Låter som fullt upp :) och kul att hotellet kommer sälja åt er :)

  Tänkte du skulle ju kunna packa i ordning 10 kg galgar åt mig med som jag tar med mig om de blir hämtade på nått sätt i Sverige sen :) alternativt att jag lämnar dem i Sthlm när jag ska dit. Måste bara ordna med en våg på nått vis...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli....10 kg, det är detsamma som 30 set av de stora eller 45 set av barn....tror jag blandar. Jag har redan förfrågningar i Katrineholm...så det ska nog fixa sig. Snällt av dig att ställa upp.

   Radera
 2. Härlig läsning! Håller tummarna hårt för Moew och Hugo!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moew kvittrar av glädje...nu gäller det bara att se till så det blir verklighet. Det är inte galgprojektet som isf är aktuellt utan ett jobb på en internationell förskola...
   Hugo körde för fullt och kom till final...det är både han och jag väldigt stolta över.

   Radera
 3. Marinas kommentar visas inte här av någon anledning som varken hon eller jag begriper oss på...hon skrev i alla fall något fint :)

  tack Marina säger jag...och jag ska kalla in specialstyrka för att fixa så ALLA dina kommentarer syns

  SvaraRadera
 4. Det var roligt att höra, fiffig den där damen Julin :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hon har verkligen Hängt På och sprider galgar för fullt

   Radera