söndag 3 mars 2013

Filmteamet kom tillbaka

Max och Mikael, killarna som gjorde filmen om Hang on Hangers har kommit tillbaka för att göra en uppföljning. Igår blev det en heldag i slummen. Redan klockan 9 började de filma och klockan var nästan 7 innan vi lämnade Wasana och de andra kvinnorna. Fortfarande saknas lite bilder och en intervju (min). Svårt att förstå hur mycket material och jobb det ligger bakom en film som inte är mer än några minuter lång.... Nu ska jag inte berätta så mycket....utan både ni och vi får vänta på Hang On Hangers del 2. Båda killarna gör denna film helt ideellt....Max har t o m tagit sin semester för att vara här och göra denna film. Vi fick tolkhjälp av Marcus-Ekatchai som också ställde upp helt ideellt....vilka fantastiska killar!! Dels filmades det i lokalen men sen också hemma hos flera av tjejerna....det var stor uppståndelse hemma hos vissa.
6 kommentarer:

 1. Nu är det bara att vänta..och vara glad över att det finns människor,som M-grabbarna! Är så säker på att killarna fågar den otroliga resning tjejerna fått sedan förra filmen, och därmed projektets utveckling och vad det betyder.Inte minst att ha en lokal att gå till, kunna träffas och arbeta tillsammans.

  Är fotsatt glad, väldigt glad, för varje galgset som lämnar mig och som ger kronor att överföra till HÄNG PÅ.

  Tänker ibland att nu har alla..men så dyker det alltid upp "en ny lina". Grannen Barbro med syrran Lisbeth och döttrarna Carola och Linda, skolsköterskan Tina, Catrine Almér och hennes mamma och Boutique Sandra i Mölndals centrum..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förra gången var jag lite orolig hur filmen skulle bli...denna gång är jag helt lugn, jag vet att det är proffs vi har att göra med!

   Du har verkligen hittat bra förgreningar Doris och fler tror jag det blir....skulle vara kul att få in en bild från Boutique Sandra, på fb-sidan.

   Radera
 2. Boutique Sandra är på G, liksom Catrine Almér!! Kan för övrigt varmt rekommendera boutiquen,som ligger i Mölndals Centrum.Här fann jag läckra kläder, smycken, scarves...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska jag ta en sväng dit nästa gång jag är i den stora staden på västkusten.

   Radera
 3. Härligt - ser fram emot filmen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. det kan du gissa att viockså gör....tänk så stort för tjejerna att snart kunna se sig själva på film!!

   Radera