onsdag 27 februari 2013

lovat är lovat.....

jag lovade ju att skriva lite om lördagens party för er som inte har hängt med på andra bloggar och fb-sidor. Vårt måtto var hellre färre gäster som kommer för att de vill ha kul och gillar vår ide om charity-insamling....än en massa gäster som vi skulle ha tjatat hit!!! Så det blev ca 40 pers....en salig blandning på folk och nationaliter...som alla tyckte att det var en kanontrevlig kväll. Donationen till Food Academy of Bangkok inbringade en hel del och fortfarande ramlar det in lite bidrag.En sak är säker...det minsta jag har lust med när jag är på Party är att fota...så detta är vad jag åstadkom under hela kvällen...


 ...och detta!! 
Tidigare i lördags så kom en go liten kille hit och ville donera till ett helt annat ändamål....han ville
nämligen att denna lilla killen skulle få hans sulky och en del annat smått och gott som han inte tyckte att själv längre behövde....J är stor nu....fyllde 3 i söndags!!

7 kommentarer:

 1. Kul att det blev lyckat - och vilken härlig bild på den lille killen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. YEEES....äntligen fick du in kommentaren utan mitt klipp och klistrande!! Visst är han gullig lille J...

   Radera
 2. Härligt glitter i ögonen på givmilda tuffa J. Han är i gott sällskap med partyfolket på de andra bilderna. Kul att så många vill ha kul och dessutom sponsra Food Academy projektet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanonkul....nu hoppas jag bara att donationerna till F.A.B ska fortsätta att trilla in så de når sitt mål och kan komma igång.

   Radera
 3. Men visst lyckades du få till lite bilder ändå - och man kan se att ni hade kul! Underbart på lillkillarna!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja.. Det var en lyckad kväll Annika. Kram Mimmi

  SvaraRadera