onsdag 10 april 2013

Generösa vänner.....

...denna morgon har jag agerat flyttkarl, massor av grejer som olika personer skänkt, har jag kånkat från ena lägenheten efter den andra för att sen med taxi körtner allt till lokalen.... En stor väska med galgar lämpade jag på samma gång av hemma hos Birgitta...för senare transport till Sverige.

Bla annat fick vi 6 väggfläktar från David...hur bra som helst, några ska vi sätta upp i lokalen och resten ska vi F.A.B Susannas nya projekt få.


Sen har vi fått lite kontorsmaterial....pärmar, papper och flyttlådor!! Katarina tyckte att vi ska skicka Hang On Hangers i dom :) Mia W hade kånkat med sig minst en resväska full av urvuxna barnskor och kläder....så nu ska Näns små tjejer bli fina till Songkran. Hos Sara hämtade jag fina leksaker som en av hennes vänner velat skänka till ett bra ändamål....nu blir de säkert otroligt uppskattade i lekhörnan i lokalen. ´ Lite grejer kan vi kanske spara och köra en loppis lite längre fram....men de flesta grejerna hittar nog nya ägare redan ikväll när vi ska packa galgar igen.

4 kommentarer:

 1. Så mkt bra grejer..inte minst de snurrande hjulen..julafton i kväll!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. toppen med alla fläktarna....idag skulle man haft alla till att snurra så hett var det i lokalen.

   Radera
 2. Nä, är det sant, stod just och tittade på väggfläktar på Home Pro idag.....du är en ängel!! KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns det någon ängel inblandad så heter han David!!!

   Radera