fredag 17 maj 2013

Stork, hockey & galgar

Nu är jag tillbaka i Bangkok igen efter några riktigt händelserika dagar i Detroit...det känns lite konstigt att kunna ta sig till andra sidan jordklotet så "enkelt". ca 20 timmars flight är faktiskt inte så jobbigt, jag hann med att se fler filmer än jag gör på ett helt år annars ;) Sommaren hade redan anlänt....björkarna var utslagna och syrenen blommade, hur härligt som helst. Förstår att ni har det härligt hemma i Sverige nu....hall kvar den goa värmen tills jag anländer om några veckor, tack.Storken kom i måndags....med finaste lille Oliver....storebror verkade nöjd. Underbart att få addera ännu ett barnbarn i skaran. Nu är jag uppe i 5 killar!!3 spännande NHL-matcher hann  jag också med....och Detroit slog ut Ducks
och är nu i kvartsfinal.
finbesök i soffan....Cissis mor och mormor och "Robinson-Emma" numera Zetterberg köpte galgar och  Emma visade bilder och berättade om sitt välgörenhetsprojekt i Etiopien, det kommer jag kanske att skriva om en annan gång.På galgfronten har det varit full rulle ända sedan jag klev av planet i torsdags....först hade vi, Sara och jag, möte med GM på Rembrandt Hotel...håll tummarna för att det går bra :) Idag har Sara presenterat och sålt Hang On Hangers på sin dotters skola, medan jag har varit på ett annat ställe och sålt Häng På Galgar....nu är vi igång igen!

Ps...tack för alla tegelstensdonationer....bygget kommer att uppdateras inom kort!

8 kommentarer:

 1. Trevligt att ha dig tillbaka i bloggosfären, grattis till nytillskottet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack G...jag skulle gärna blogga oftare om det inte vore så j-la svårt att få blogger att sammarbeta!!

   Radera
 2. Grattis till Knyttet! Spännande möte med GM Rembrandt..och full fräs på hemmaplan Bkk igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack Doris....och hall nu tummarna för att hotellet snart har galgar HoH I sina garderober.

   Radera
 3. 5 killar. Vilken superfemma om 20-talet år (om dom HÄNGer PÅ med hockey).

  SvaraRadera
  Svar
  1. gud så häftigt....och inte omöjligt för de 4 äldre är riktigt bra lirare!

   Radera
 4. Grattis till den lille nye killen! Visst är det underbart?

  SvaraRadera
  Svar
  1. de få timmar jag hann att träffa honom var ju helt ljuvliga....nu får han växa till sig några veckor innan vi ses hemma I Sverige nästa gang.

   Radera