torsdag 9 maj 2013

ute i stora världen.....

.....om ni tycker det är lite dåligt uppdatering på 50+ bloggen, så kan jag bara meddela att jag är ute på uppdrag. Stora grejer på gång....jag ska bli farmor (5:e gången)inom de närmsta dagarna ända här borta i Amerika. Svärdottern har blivit invalido sen några veckor tillbaka så hon hasar sig runt med en gå-stol...eller heter det rollator utan hjul? I alla fall ingen bra situation men en aktiv 2-åring och en blivande far som sällan är hemma....så jag känner mig verkligen efterlängtad och behövd just nu.

Men så klart har jag inte släppt Hang on Hangers helt.....mitt bagage bestod 75% av galgar....de flesta har jag redan sålt till familjens bekanta....men jag har fått "låna" tillbaka dom för  i morgon ska jag och några tjejer iväg och försöka  sälja in"världens bästa galgar"till några av Birminghams mysiga affärer. Idag har Lena bloggat om sonens galgar....fina ord som jag gärna delar med er.


6 kommentarer:

 1. Från vår-gröna Göteborg kommer varma hälsningar och många lycka till!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. skönt för er att äntligen få lite sol och värme....här regnar det idag vilket är skönt för luften har varit full av frömjöl några dagar/Annika

   Radera
 2. Det låter verkligen som om du skulle vara såväl efterlängtad som behövd! Ha en bra helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du också får en skön helg....håll tummarna för att galgarna snart ska finnas här i US på riktigt!!

   Annika

   Radera
 3. Håller tummarna att allt skall gå bra Annika.:) kram / Mimmi

  SvaraRadera
 4. Hälsa till dem och jag håller tummarna för både det ena och det andra, kram

  SvaraRadera