torsdag 2 maj 2013

ordning och reda

....är inte min starkaste sida, så därför känns det bra att ha en medarbetare som har dom kvaliteerna. Moew har tag ut sina sista semesterdagar på sin nuvarande arbetsplats och en av dom använde vi till att bygga upp ett register över galgarna. Tidskrävande jobb men helt nödvändigt när alla beställningar börjar rasa in :)
Ikeas plastboxar är perfekta att förvara galgar i, man lätt kan se vad som finns inuti.....och det är svårt för moss och andra kryp att ta sig in, jag hade önskat att de små klicklåsen kunde funkat bättre....de ramlar bara av hela tiden!

Nu ska det bli register med både foton, koder och tygbitar....det kommer Moew att fixa.
Själv ska se till så Hang On s registreringsbevis kommer upp på väggen idag.....blev en brun
träram till slut....guld och silver i alla ära men denna duger bra!små, små bilder av vad vi i lager har just nu....en del dubbletter. Det kanske ser lite oproffsigt ut att blanda Mikaels proffsfoton med mina bilder.  Som är ett försök av att "härmas".  Ett vingligt sopkvastskaft fick duga som klädstång....när jag fotade. Kanske ska be fotoproffset S att hjälpa mig nästa gang ;))
Nu ska det klippas och klistras....så det inte blir några missförstånd när de stora leveranserna snart ska skickas ut i världen!!

7 kommentarer:

 1. Ser verkligen ordning och reda ut..och snyggt! Och snygg är också Moew, som poserar som hon aldrig gjort annat än stått framför kamera!

  SvaraRadera
 2. Vi hade en läsare som efterlyste lite gladare miner....så från och med nu publiseras inget annat!!!

  SvaraRadera
 3. Vi får ordna en snygg hörna som du kan plåta dina galgar i Annika, så kan du plåta allt själv, inga problem, kram. Glada Moey hihihi

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja med ratt instruktionersa ska jag nog fixa det!
   Annika

   Radera
 4. Ha, ha.. Nu har jag slutat skratta högt åt din kommentar om leenden på pics fr Leendets Land.

  SvaraRadera
  Svar
  1. sa du kande igen dig?

   Radera
 5. Jaaa! Inte alls svårt!
  Kram till dig och familjen!

  SvaraRadera