onsdag 12 juni 2013

nya medarbetare på uppdrag

nu börjar det dra ihop sig tills min semester börjar....tur att mina nya medarbetare numera jobbar heltid i Hang on Hangers. Moew började ju redan för 1,5 vecka sedan och Ploy har på något vis bara tillkommit, inte vet jag hur det gått till!! Jag har i alla fall inte hjärta att säga att vi inte har råd att ha 2 heltidare i företaget så hon får väl fortsätta. Förhoppningsvis lyckas vi få en ny bra affär i morgon och då kommer hon att behövas. IM-Fairtrade beställningen som jag skrev om för ett tag sen har gått i lås och vi har redan satt igång tillverkningen...verkligen spännande att jobba på första storordern!! :)

Idag har både Moew och Ploy varit med och sålt galgar på Creators Fair på ett hotell här i Bangkok. En kul upplevelse för dem båda...Moew älskade alla provsmakningsställena och testa det mesta. Ploy visade hur man tillverkar galgar vilket väckte en del besökares intresse och försäljningen gick bra! Håll nu tummarna för morgondagens affärsmöte....det behöver vi!!

9 kommentarer:

 1. Så STORT men inte oväntat att tjejernas fina hantverk nu kommer att spridas ännu mer! Ser på bilden kvinnor, som kunnat resa på ryggen och vill vara med på fina hotellet och visa... STORT det också!
  Självklart är tummarna på plats i morgon! Kram till hela teamet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du tummade...tror det gick vägen iaf så ska vi göra en ganska stor provkollegion!!

   Radera
 2. Jag håller tummar och tår!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svarat på Doris....ja det gick bra!!

   Radera
 3. Jag håller tummarna! Gott med heltidsanställda tjejer - nu kan du koppla av på din semester!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Koppla av ...ja, det har jag inte tänkt på. men det lovar jag att göra ;)

   Radera
 4. Svar
  1. det hjälpte....1000 tack Marina

   Radera
 5. Strålande stjärna!! Strålande dag, fast regnet hänger i luften! Vilket underbart besked! Kraaaamar!

  SvaraRadera