torsdag 20 juni 2013

Midsommar i Sverige

Jag skäms lite...för att jag inte ens skrivit att jag tagit semester! Ni som känner mig förstår säkert att det beror på att jag inte fått igång min egen dator. Det är samma varenda sommar....vilken av alla de där olika anslutningarna ska man välja?? Halebop, 3 el 4 eller telia???
Jag har inte lust att skriva hur det gick...men funkar gör det inte, så tills Stefan kommer hem och reder ut det hela så surfar jag lite när jag är hos dottern i civilisationen ;) allvarligt talat så ser jag fram emot en internet fri midsommarhelg med 4 grabbar som nu ska sysselsättas med annat kul...undrar bara vad man ska kontra med för att de ska tycka det är kul!! Jag hoppas det blir badväder, att fiskelyckan är god och att de lär sig segla den lille optimistjollen ....kanske spikar på lite fler brädor på flotten. Fjärran känns sommrarna som de gillade att dansa smågrodorna runt midsommarstången!
I Bangkok sköter Moew Hang on Hangers verksamhet med bravur....vi skypar när vi har möjlighet och hon skiner som en sol när hon berättar om hur hon sköter det hela. Nästa vecka ska hon hämta upp material för att fixa hängare till vår nya specialbeställning....inte en galge som inte är perfekt slipper igenom hennes stenhårda kontroll numera. Lika noga är hon när det gäller den stora beställning vi har från Sverige....ännu viktigare att galgarna blir fina när de som beställer inte kan syna galgarna innan de ska sändas iväg.

ÖNSKAR ER ALLA EN SKÖN MIDSOMMAR HELG....

ps....den underbara blomsterbilden har jag lånat på webben.

3 kommentarer:

 1. Annika, vi önskar dig en riktigt trevlig midsommar med alla tillbehör, dvs sill, mygg och sju blommor under kudden.
  Björn och Gunilla

  SvaraRadera
 2. Önskar dig GLADA MIDSOMMAREN, med samma tillbehör, som Björn och Gunilla. Är säker på att änderna kvackat välkomnande till dig, grabbarna och sommaren!

  SvaraRadera
 3. Glad midsommar tillbaka! Moew kan du lita på 110%, en suverän kvinna och tack för lampan förresten, nu har vi plötsligt 3 ljus i mörkret, KRAM

  SvaraRadera