onsdag 28 augusti 2013

Jim Thompson

Jag har ganska länge funderat på hur Hang On Hangers ska kunna hitta bra kunder i Thailand. Så våras när jag var inne på Jim Thompsons outlet så köpte jag några meter tyg...både thaisiden och  bomull. Tjejerna gjorde några förslag på galgar som sedan blev presenterade för personalen på JT.  Som ni förstår av detta inlägg så blev det början på vårt sammarbete, ett sammarbete som vi är otroligt glada och stolta över.
 
 

 
Våra Hang On Galgar.....i en av motrarna på Jim Thompson outlet på Sukhumvit soi 93

 
Både barn och vuxengalgar finns i massor av färger och i material som , bomull, siden och lin.

 
Jim Thompson..... is proud to support this project. Så står det på den ettikett som de använder....och vi
 är stolta över att kunna visa att vi anväder deras support på bästa sätt....genom att ge fler kvinnor arbeten och till att starta nya project i slummen.
 
 
 

 Moew fick sig en överraskning när vi kom in i butiken.....den informationslapp som JT har gjort för att informera kunderna har nämligen använt fotot där Moews döttrar ligger och läser läxor i vår lokal!!! Snacka om att hon var stolt när vi gick omkring i butiken....


 Det var en fullspäckad dag för Moew och mig igår....förmiddagen möte på JT och eftermiddagen träffade vi familjen där Moew kommer att undervisa thai en gång i veckan. Ett mycket spännande uppdrag som jag tror hon kommer att klara galant och samtidigt växa otroligt mycket i sin lärarroll.
 
Mellan mötena....passade Moew på att stoppa i Näns lilla dotter, (som "våran" Ploy barnvaktade medan mamman lämnade blod) i badet....det var behövligt!!


13 kommentarer:

 1. Svar
  1. Speciellt kul att få sammarbeta med ett så känt thailands brand....

   Radera
 2. Toppen Annika, detta är fantastiskt och passar så bra in i JT's koncept. Jag tror galgarna kommer att gå åt som smör i solsken. Superduktiga är ni allihop så JÄTTEGRATTIS! Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha...önska och hoppas kan man ju alltid, JT har 150 försäljningsställen ii Thailand!! Nästa lev går till en shop I Puket!

   Radera
 3. Svar
  1. tack A-M, vi är väldigt glada för detta sammarbete....men det staller förstås också stora krav på oss.

   Radera
 4. "Alla tycker om galgarna", säger Susanne, Boutique Sandra i Mölndal! Och så är det. Hos JT kommer de garanterat också att gå som smör i solsken!
  Så kanon att galgar för JT lindas med deras egna tyger! (Ingen skranglig TUC TUC fr Chinatown för deras...)
  Igen Annika, en kanonidé som blir succé! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hang On galgarna på JT gör vår procedur så mycket enklare....vi hämtar färdiga remsor så flera av tjejernas arbetsmoment försvinner på detta sätt. Kanonbra.

   Radera
 5. JT är en av mina favorit presentbutiker i Bangkok. Ett sånt kap du gjort. Lycka till....jag kan för mitt inre öga se att man får en galge i samma tyg som det plagg man köpt. Elegant...borde passa flera penningstarka kunder. Bra jobbat.

  SvaraRadera
 6. Så tycker jag också....en lyxgalge till morgonrocken, det skulle bli läckert. Det bästa med JT är de faktiskt tar samma priser som vi gör....även om visa galgar är I finaste siden!! Mycket flott!

  SvaraRadera
 7. Att det fanns fler butiker än den vid JT:s sagolika hem visste jag. Men 150!! Blir också väldigt glad över att de inte drar upp priset. Nu har Boutique Sandra i Mölndal sällskap!

  SvaraRadera
  Svar
  1. FEL INFO....40 affärer I Thailand och 5 utomlands ska det vara. förlåt!!!

   Radera
 8. 45 är måååånga! Och om alla HÄNGER PÅ, så får fler 70 rai kvinnor en inkomst, självförtroende och tro på en framtid.

  SvaraRadera