onsdag 4 september 2013

IKEA bara en dröm, eller?

Idag åkte Moew, Ploy och jag till Mega Bagna och IKEA....dels för att köpa fler plastbackar,vi har gott om möss I lokalen så det gäller att skydda varenda galge. Men det var inte bara några måsten som skulle uträttas...jag hade också lovat att vi skulle fira att vi haft såna framgångar så här i starten sen Hang On blev ett bolag. Så det blev både lunch och middag på IKEAs resturang....näää inga svenska köttbulla utan kyckling och ris!! 

 
För Ploy var detta hennes första besök på IKEA...det närmsta något i möbelaffär hon tidigare sett är Tesco Lotus. Hon trodde först inte på Moew när hon berättade att man fick provsitta möblerna....men det tog inte många minuter innan hon vågade pröva.
Ploy som ännu inte har ett eget rum...ingen dörr att stänga om sig, gick runt och bara njöt....allra mest önskade hon att hon ska få råd att köpa en säng....kanske en våningssäng så sonen också kan få egen säng.


Vi väntar fortfarande på att rummet ska bli byggt...förstår inte vilken tid det ska ta att kolla upp med en hantverkare hur mycket det kan kosta och när det kan bli gjort....förhoppningsvis blev längtan efter det där "egna" ännu starkare idag så Ploy får igång processen.

På vägen ut hittade Ploy en liten enkel bäddsoffa.....för pengar som faktiskt är helt möjligt för henne att själv lägga ut....vi får se. Nu vet hon i alla fall att det finns smarta lösningar även för ett litet hem och jag tror hon var väldigt nöjd med dagens utflykt. Sover säkert gott på sin bastmatta och drömmer om mjuka madrasser och vackra lakan.....zzzz

4 kommentarer:

 1. Heja Ploy! Kom igen nu. Eller är det svårare än vi kan förstå att höja sin status över resterande familjens?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är nog helt rätt I dina funderingar....för Ploy har ju faktiskt förutsättningen att göra det, men som sagt här styr herakin i familjerna

   Radera
 2. Tycker bättre och bättre om IKEA men det är väl för att man hittar....

  SvaraRadera
  Svar
  1. håller med dig....känns lite som hemma.

   Radera