torsdag 17 oktober 2013

Hangers for young stars.....

Visst är de fina våra stjärnprydda barngalgar? I tider då det är inne med unisex kläder(passar båda kön) så är det ju bra om vi kan presentera detsamma för hängare. Ibland blir jag förvånad över att så många fortfarande lever kvar i pojk- och flick- färger när de ska handla presenter till barn eller barnbarn. Visst kan killar ha rosa och rött lika väl som blått och grått....

Måste berätta ett minne från min barndom...Vi,dvs mor,far och vi, 4 syskon....på väg hem från semester då vi är på väg mot en järnvägsövergång utan bommar....då lillebror Mats, skriker  "-Stanna, stanna...det blinkar fleckefärg!"


 
"The Star Hanger" är en av våra mest populära barngalgar....inte så konstigt va?
 

Gillar ni möss???
 
på marknaden i tisdags kunde man bli ägare till dessa små söta djur....Huwa, jag ryser bara jag ser dom. Vi har alldeles för gott om dessa husdjur i galglokalen just nu....och jag måste hitta ett sätt att bli kvitt dom....råttgift eller fällor, det är frågan. Ingen hjälp får jag av thailändarna för de dödar ju inte djur, i alla fall inte de som de inte äter! Men galgarna kommer inte mössen åt ....de förvaras i stora plastboxar innan de skickas vidare,
 
På tal om skickas iväg NU, just nu... har just ett 60-tal nya galgset landat in på Landvetters flygplats, för vidare transport till Boutiqe Sandra i Mölndal och "hemmma hos"Doris i Göteborg.....det kanske är dax för lite höststädning hemma i din garderob? ;)
 

4 kommentarer:

 1. Alltid lika kul att åka till Mölndal. Alltså en kul-dag idag också!

  Det var galg-glädje-rush, när Susanne och jag dök ner i de enorma kassarna och packade upp de läckra. Och, nu är det ingen brist på galgar i Göteborg och Mölndal längre! I Måste skicka en stor, varm kram med tack till Eini och Dan, som tog dem med till Landvetter!!!!
  Och tro´t eller ej, men... 3 set galgar gick ut med kunder medan jag var kvar i butiken. Hurra! Önskar faktiskt alla att besöka de varma butikerna på lilla Medborgaregatan, som jag döpt om till "Galna Gatan".
  Susanne tjänar inte en krona på HANG ON och det gör inte heller Ostbutiken dörr i dörr. Men stor reklam för dem gör Kenneth där han står bland ostar, korvar och kött... och det gör också Marie hos Blomstermakarna alldeles i närheten. Prata om varma hjärtan!
  Och som Annika skriver: galgar finns också hos mig! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fantastiskt med ALLA som är med och kånkar, sprider och stödjer kvinnorna i slummen.....nya tjejer får jobb i takt med att galgarna sprids ännu mer.

   Radera
 2. På tal om galgar så är jag på väg på "Galg-fika" hos Annika, så får vi se hur länge det dröjer innan det bara blir "fika"...

  SvaraRadera
  Svar
  1. förstår av Annikas facebook....att varken du eller någon av de andra gick tomhänta hem!!

   Radera