måndag 9 december 2013

Moa sprider Hang on Hangers....

För 2 år sedan var Moa här i Bangkok samtidigt med översvärmningar och annat. Hon bangade inte för något....när hon inte hjälpte till i slummen så for hon iväg med mat-transporter eller byggde nöd-toaletter åt de som drabbades av översvärmningar. Så jag blev inte speciellt snopen då hon i höstas hörde av sig och undrade om hon fick sälja Hang on Hangers på julmarknaden i sin hemstad Eksjö. Klart att hon fick det...så vi skickade hem 2 stora lådor med Hang on Hangers redan i slutet av September av vilka det nu inte är mycket kvar :)Moa...i säljtagen!

Eksjö är nog den f.ö den finaste plats man kan tänka sig när det gäller julmarknad....med de gamla välbevarade trähusen och kullerstensgatorna. Moa var välförberedd, hade skrivit ett fint pm om hur mycket hennes thailandsvistelse påverkat henne. Nu vill hon fortsätta att hjälpa där hon kan så nu först blev det som marknadsknalle i Småland....och sen kommer hon förhoppningsvis tillbaka snart för att få göra sin praktik här.

6 kommentarer:

 1. Va kul att galgarna hittar till Eksjö och unga iderika tjejer /netta

  SvaraRadera
  Svar
  1. otroligt roligt att nu Eksjöborna fått chansen att höja statusen I sina hallar och garderober....tack vare Moa och hennes gang!

   Radera
 2. Underbart att det sprider sig och engagerar människor på olika platser!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...och du har ju varit med och spridit Hang On Hangers i Singapore ...och kanske du stoppat ner några i julklappssäcken hem till Sverige också ;)

   Radera
 3. Underbart att HoH finns lite "här och där". Just nu har vi ganska många i Göteborg och Mölndal. Och fler kommer. Så är det i perioder när Bangkok-Göteborgare reser hem. Det skulle vara roligt att få vara med i ett galg-nätverk från Göteborg och ut i landet! Och varje sålt galgset..ja, det vet du/ni redan..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är väl med I ett galgnätverk redan....du ser ju till att manga nya distrubutörer får tag på galgar på ett engkelt och bra sätt. Sist var det ju Carina långt borta någonstans som tog over en sändning galgar att sprida till sina vänner. Nu kommer jag inte ens ihåg....var hon bor eller vem som förmedlade den leveransen!! Jajamensan varenda galge blir till nytta bade för tillverkaren och dennes familj på ett eller annat sätt.

   Radera