onsdag 3 november 2010

Ärende med baktanke

Idag drog jag med mig S till en underklädersaffär....tanken var inte bara att
vi skulle shoppa....jag hade en påse med fina galgar under armen och hon en kamera.
Jag skulle nämligen vilja göra en liten fotoslinga där man kan se galgarnas färgnyanser och olika modeller. Häng På galgarna är fina i sig, men tillsammans med ett tjusigt plagg blir de ju ännu finare....Jag insåg ganska snabbt att i mina lådor och garderober fanns det inte mycket som skulle lyfta galgen.


En sak har jag lärt mig under åren utomlands....fråga så lite som möjligt. Frågar man så måste ju en person ta ställning och det är ALDRIG den personen man frågar utan hon måste ringa till en tre fyra stycken innan hon kan svara. Jag frågade men väntade inte på svar som tur var....för det var förstås negativt. Men då var fotona redan tagna och alla BH tillbaka på sina platser igen.
Det hjälpte inte att jag försökte ge ett lyxset i gåva, till kvinnan som dök upp med andan i halsen och sa att vi INTE fick ta bilder...hon ville inte ha våra galgar och tyckte inte ens att de var fina :( Dålig smak...men det kändes ändå ganska skönt att veta att man inte kan muta ALLA thailändare!!


djuriska mönsterVi erbjöd oss ändå att rekomendera detta ställe till alla vi känner som har vägarna förbi.....tänkte vi skulle få expediterna på bättre humör. Behöver ni nya fina underkläder till en liten peng, då kommer ni att gilla denna affär....de har ett stort utbud av underkläder i alla storlekar, en del nattkläder ibland även träningskläder. Adress: Sukhumvit soi 24 någonstans mitt på soien.

2 kommentarer:

  1. Marie-Anne, en härlig kvinna och Thailandsvän, har idag på sin blogg lagt ut två JÄTTEFINA bilder på lyxgalgarna! Hennes blogg hittar vi under rubriken "Följare"!

    SvaraRadera
  2. Tack Anga för de underbara galgarna!!! Nu finns de i Eksjö/Vetlanda med omnejd om någon vill köpa...har flera homepartys inplanerade den närmsta tiden och hoppas att jag snart får beställa nya=))

    Kramar...och ett stort tack för alla underbara meddelanden till pappa!!

    SvaraRadera