måndag 3 januari 2011

bästa reklam...

Hur glad blir man inte när man hittar en sån här underbar bild på våra galgar, i en nyfunnen väns blogg??? Lotta, har urmysig butik i Kristianstad "Lyckliga Hildur"....det säger väl allt!! Läs hennes blogg
Vilken otroligt bra reklam det är för vårt galgprojekt....nästan så jag längtar hem till Bangkok lite. Hem och köra igång ordentligt....jag kan kanske skicka hem en jätteleverans fram mot våren.Själv ska jag iväg och leverera de sista galgbuntarna som jag dragit med mig hit och efter det stundar sista hockeymatchen innan jag reser hem till värmen igen. Åker härifrån på tisdag lunch och landar i Bangkok natten mellan onsdag och torsdag!!!Fast jag gillar att flyga så det gör mig inget. Ser fram att hinna träffa en del gamla vänner som jag vet kommer att vara i Bangkok när jag kommer hem.....å så en liten fyrbent kille.

2 kommentarer:

 1. Idag är det utan tvekan dagens blogg från dig Annika, som gör mig extra glad! Din sprudlande entusiasm, de fina galg-bilderna från "Lyckliga Hildur" och insikten om att det finns ytterligare en fin blogg att läsa!! Och en ny plats att besöka när tillfälle ges: Kristianstad!
  Canada, Finland, Göteborg,Kristianstad.. Så OTR0ILIGT kul!!!

  SvaraRadera
 2. Hello Annica!

  Tack för fina ord. Du är sååå härlig!
  Har fått förfrågan på min blogg om man kan köpa galgarna via den. Ett problem.... dom är slut på Lyckliga Hildur. Vi får väl försöka lösa det med en leverans från dej till mej. Cillas Albin åker ju med henne hem så han får ta hand om en leverans hem.

  Ha det underbart.
  KramKram
  Lotta

  SvaraRadera