lördag 8 oktober 2011

Letar vidare....

I torsdags var jag och Theresa hemma hos Anji, hon bor i slummen sen många år tillbaka. Vi träffades för att både diskuterade Hang On Hanger projektet. Hur vi ska jobba vidare och på sikt kanske också starta nya projekt. Men också för att få tips på någon lokal och i vilket område den ska ligga. Jag tror att allt skulle bli så mycket enklare om vi hade en fast plats att träffas på och där vi också kan ha vårt lager.
Anji tog oss med och visade runt i området, jag tror det är bra om vi kan få tag på något i närheten av BCM där jag känner mig hemma och där bor de flesta av "galg-kvinnorna" ocksåDenna killen träffade vi på där han stod och sålde friterade fisktofu....när vi frågade om han visste något hus att hyra så sa han att han ville sälja sitt.
Så idag ringde Moew och jag och bestämde träff och gick husesyn.

Huset var stort med 2 våningar....övervåningen hade 3 rum och botteplanet var helt öppet plus toan.
Huset ska säljas men vi kunde få hyra per månad också...

Huset ligger inte vid huvudgatan eller någon av tvär-soierna utan ganska lång in bland de trånga gränderna....lummigt och fint var det.

Men det ska inte bli något förhastat beslut den här gången....det gäller att tänka till ordentligt så det verkligen blir något som fyller våra behov....lager, arbetsplats, mötesplats....varför inte stickcafe någon eftermiddag då och då?

1 kommentar:

  1. Vill så gärna att tjejeran,du, alla galgskelett, tygrullar och färdiga galgar får plats och där kvinnorna kan träffas och ha barnen med sig. Din tanke om huvudgatan känns så väldigt rätt... av många orsaker. Inte minst för att jag tror att allt fler vill se "Häng På"-projektet på plats. Har inte känt mig obekväm när jag varit med dig inne i slummen, men jag känner mig obekväm av tanken.. att det kan uppfattas som frosseri i andras mindre bra livssituationer.
    Sponsrar gärna ett köp, och det tror jag fler gör!!

    SvaraRadera