fredag 24 maj 2013

Ny runda till Detroit....

.....nyss hemkommen från riktiga Detroit gjorde jag en utflykt till det som är Thailands motsvarighet till fd bilindustri staden i USA. Området ligger mellan Pataya och Rayong ca 10 km söder om Bkk. Anledning var förstås att sprida Häng På Galgar  även där. Det var min svenska väninna Anna som bjudit hem mig till sin coffeemorning med försäljning som hon anordnade för grannarna i området.
 
 
 
Den här skylten har jag passerat många gånger när vi åkt till Koh Samed....

 
Anna och hennes familj bor så himla fint mitt ute på Bhurapha golfbana....eller i alla fall väldigt nära. Området är stort och grannskaran väldigt internationell....huset fylldes av kvinnor och intresset för både galgar och Annas fina inredningsgrejer var populära. Att Anna är otroligt duktig på bade att laga mat och baka var vida känt....så på det dingnande kaffebordet lämnades knappt en smula. Extra kul kändes det när det visade sig att det också bodde en hel del amerikanare som var riktiga Detroit Red Wing fans.....som de tre på bilden . Det mesta i  Annas hem är saker som hon tillverkar och säljer....ni som bor i Bkk har säkert sett Annas fina grejer på de senaste årens julbazarer.....
 
 
Anna och jag träffades en stund innan alla gästerna kom för att laborera lite med en ny slags galgtyp.....enfärgade efterfrågas från vissa hall och det behövs kanske lite nytänk på galgfronten ....det kommer inte att betyda att vi inte ska fortsätta med de som redan finns.
 
Utflykten till Thailands Detroit blev en mycket trevlig och givande dag....så jag säger på återseende!
 
 

7 kommentarer:

 1. Varför inte BLÅTT i mitten - VITT - och RÖTT i ytterkanterna. Thailands färger till exempel . . .

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...och sen sälja in dom I kungahuset, tack för tipset Gote :)

   Radera
 2. Anna kanske kan komma och lära ut sin specialité? Ser mycket fint ut....

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag tror säkert Anna skulle vilja komma och baka en dag med dina elever...ska fråga henne.

   Radera
 3. Vill bara tipsa om att galgarna är suveräna att använda i husbilen - kläderna hänger säkert kvar och glider inte av i under körning!

  SvaraRadera
 4. den kommentaren har fått flytta in på Häng På galgars facebooksida!! Vi tackar för tipset och funderar på att ge oss ut på en raid på sveriges campingplatser I sommar och raga nya Häng Påare ;)

  SvaraRadera