måndag 3 juni 2013

Vi har varit på turne'....

Nöjda och glada är nu hela Häng På-gänget tillbaka i Bangkok igen. Jag fick lite dåliga vibbar och började nästan tro att vi inte skulle komma iväg i lördags morse. För på 7 bussen fanns det inga platser kvar och 8 bussen vägrade att starta! Det blev att byta till en skraltig gammal buss men som tur var blev den resan inte särskilt lång för vi fick göra ytterligare ett buss- byte....så istället för att lämna Bkk kl 7 som beräknat....gled vi iväg klockan 9!!

Lite skrattretande var det sen att se färjan lämna kajen medan vårt gäng klamrade sig fast vid varandra medan de helt livrädda sakta tog sig ut på bryggan. Då var det var faktiskt rätt skönt att få sitta där och vänta på nästa båt medan alla lugnade ner sig och förstod att man kan inte trilla ner mellan springorna och bryggan håller!Hela gänget....
 
mycket bad blev det.... men riktiga thailändare badar bara när solen håller sig borta så därför blev det bara foton från söndagen då vädret enl min mening var ganska tråkigt

 
äntligen har jag fått veta hur det får plats så många thailändare i ett och samma rum....
det funkade bra ända tills Moews yngsta dotter spydde rakt ut mitt i natten...
 

 
Mysig kväll på stranden.....BBQ och eldshow, så som det ska vara när man är på Koh Samet

 
Goa ungar.....Ploys son Hok ville först inte följa med, men jag tror han var den som var allra nöjdast med sin resa.....men alla var jättenöjda och har redan frågat om vi kan åka dit igen om ett år.

15 kommentarer:

 1. Underbart att se! Kram till Er allihopa! / kia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du känner väl igen en del av tjejerna sen vi hade stickcafe tillsammans I slummen!! Roliga tider :)

   Radera
  2. Ja det är ju många som är kvar! Så kul! Ja lapptäckena och sockerkaksbaket är fantastiska minnen. Och engelskalektionerna i början... :) Måste hälsa på i galgimperiet nästa gång! :)

   Radera
 2. "Äntligen" kan jag se hur härligt lyckad resan blev! Tycker mig höra fnissen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det kan du lita på....mycket fniss och skratt hann det bli också!

   Radera
 3. Härliga bilder Annika. Underbart för dom att komma till härliga Koh Samet. Kram Mimmi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite speciellt att åka till Koh samet denna årstiden... vi falanger är lätträknade, man ser nästan bara thailändare så tjejerna kände sig som en i gänget...

   Radera
 4. Alla ser ut att njuta av resan, måste ha varit underbart att få uppleva och dela deras glädje. Även om du jobbade hårt för att alla skulle må bra, så upplevde de nog sin första "semester".

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag vågade inte ta med bilden då vi alla satt och jobbade I vårt lilla rum tidigt I söndags morse....vi har en ny grej på gang som jag ville se hur den mottogs av dem....och det ska nog funka bra om de bara får öva några gånger

   Radera
 5. MEN så otroligt härligt trots vinglig start!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det härligt...och nu efteråt känner jag ännu mer hur mycket det betydde för dem. Jag tanker på lille Hok som nu har massor att berätta I skolan....vanligtvis tittar han ju på Cartoon hela helgerna!!!

   Radera
 6. Ny grej på gång . . . Då måste du filma, om det är Gangnam Style de över på. Att det var lite "strul" i början av resan ger ju bara mer att prata om efteråt.

  SvaraRadera
 7. Du är kul....någon dans har vi inte börjat öva på men det kanske vi kan fundera på till nästa grej!

  SvaraRadera
 8. Fantastiskt! Du har energi. Vi ses kanske snart i Årset./Gudrun

  SvaraRadera
 9. Det var en kul och minnesvärd resa. Får se om energin räcker till någon dans runt midsommarstången...

  SvaraRadera