tisdag 3 december 2013

Drömmen som blev sann...

Ni kanske kommer ihåg när Ploy låg I en säng på IKEA och drömde om att själv kunna ha råd att skaffa sig en sån...Nu behöver hon inte drömma längre...Igår hämtade vi 2 fina sängar hemma hos Jenny, som tycker "att det är roligare att sängarna hamnar hos någon som verkligen behöver dom än att stå och henne och bara samla damm". Det kan man ju bara hålla med om :)Älskade Ploy hon växer som person för varje dag som går....kanske onödigt att nämna för det syns ju ganska tydligt, eller hur?

Jag fick chanson att se Ploys nybyggda rum....och blev positivt överraskad det var både ljusare och större än vad jag först trott.Moew plockade vi upp på vägen....just tillbaka från sina studier i engelska. Hon tycker det är jätteroligt och jag tycker det är skönt att veta att när inte min thailänska räcker till så kan vi faktiskt börja använda oss av engelska ibland.

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Mysigt att få leka lite tomte så här innan jul ;)

   Radera
 2. Åh vad häftigt! Saknar er alla och livet där borta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. goa Moa...du ska veta att du gjort djupa avtryck hos Moew och manga andra, ditt namn nämns väldig ofta i olika sammanhang. kram

   Radera
 3. Gött att du är tillbaka, i gammal god stil.

  SvaraRadera
 4. Härliga, duktiga Ploy! Lätt att via bilder se hur hon växt sen jag såg henne första gången! Tänk att som vuxen med barn få eget litet bo för sig och sitt barn... ! Känns väldigt bra att få vara en liten kugge i det som gett henne och så många andra en värdigare tillvaro!!! Hurra för Annika och HANG ON!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det otroligt hur en person kan växa genom att hon får ta eget ansvar...jag är så glad att vi lät Ploy stanna dag hon dök upp I lokalen och sa att hon inte hade något job...nu är hon vår viktigaste kugge!

   Radera
 5. Svar
  1. Ja, för Ploysan är det verkligen en fantastisk lycka!!

   Radera