måndag 2 december 2013

Nytändning av 50+ aren

Jag fortsätter att blogga här på 50+ i Bangkok....jag har funderat fram och tillbaka en längre tid. Ja, ni har  ju själva märkt att jag inte skrivit något på evigheter.

Jag har helt enkelt satsat fel...trott att det skulle bli bättre med snygg hemsida och webshop, mm. Jag har fått såå mycket hjälp från duktiga personer och det har sett såå fint ut....men det känns inte längre som MITT!

För att JAG ska kunna fortsätta med både blogg och projekt så måste JAG ha roligt, känna att  min själ finns i det jag gör . Det har inte känts så på länge....men nu ska jag ändra på det!!

Tack ALLA trogna följare på bloggen....NI har verkligen fått mig att förstå att det behöver inte vara varken snyggt eller välskrivet bara det finns en människa som brinner för vad den gör!! Jag har fått så många frågor om varför jag slutat blogga och  många som bett mig fortsätta precis som tidigare.

Nu kör vi på.....Det ska bli kul :)

Nu ska jag agera flyttfirma några timmar....så det är nog vad nästa inägg kommer att handla om.

11 kommentarer:

 1. Härligt!!! Har saknat dig!!

  SvaraRadera
 2. Ni ä la för gulliga!!

  SvaraRadera
 3. Kul att du är tillbaka saknat min söndagsläsning kram netta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att veta att du inte get upp Nettan....här ser du ju också att dina månadsbidrag verkligen gör nytta.

   Radera
 4. Kära väninna. Läste "ifatt" lite idag och ditt inlägg om nya tag för 50+ -aren gjorde mej så rörd att tårarna rinner än. Självklart ska du ha roligt - då har vi läsare det också. Bamsekram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gulliga Synna....vet att jag har ditt stöd.

   Radera