tisdag 21 januari 2014

Chatrium Hotel hänger på


Trots många helgdagar och problem med demonstrationer lite varstans så har vi på ganska kort tid lyckats sälja in Hang On Hangers på Chatrium Hotel Riverside. Det ligger nere vid Chao Praya River, mellan Saphan Taksin piren och Asiatique. Jag ska inte ta åt mig hela äran för vi har fått en otrolig hjälp av en väninna, danska Louise som bor alldeles intill. 

Till att starta med så kommer de att sälja galgarna till självkostnadspris i hotellets lilla coffeeshop....men i framtiden kommer det kanske också att bli tillfälle att både Hänga På i rummen och, vilket jag hoppas mycket på även kunna köpa dom på samma sätt som man handlar från mini-baren.


Jag och Louise träffades och plastade in alla set, hemma hos henne. Så passade vi på att ta en lunch på hotellets uteservering. Under tiden hade Moew och Ploy fått i uppgift att ta sig från piren i Klong Toey S7 och upp till Chatrium el Sampan Taksin...(jag är tämligen säker på att det går båtar denna sträcka). Det skulle vara kanonbra för det skulle innebära att vi kan ta båten från slummen och upp till China Town och slippa trafiken. Jag vet inte hur noga de kollade men någon båt kom de inte med utan med buss...eskorterade av Moews man. 

Tror han också var sugen på ett besök på ett 5 stjärns hotell ;) Ni ska veta att det är ett stort äventyr för dem som bor i slummen...och då hör ändå Moews familj till den grupp som troligen har sett mest "fina" ställen utanför "jet sip rai". Det var ju inte bara för att låta Moew och Ploy se det tjusiga hotellet som jag bjudit med dom....utan för att det blir så mycket bättre när Moew förklara hela proceduren med tillverkning och vad våra projekt går ut på. 

Den thailändske managern fick bästa informationen och det är så viktigt att Thai personalen är positiv. Moew fick också en kort info om att det behövs en massa personal till hotellet....så hon kan kanse bli en länk mellan arbetssökande från slummen och Chatrium. Som ni ser på bilderna så blev det ju ett besök på 36 våningen därifrån kan man nästan se ända till Klong Toey, 70 rai. Snacka om skilda världar...

9 kommentarer:

 1. Projektet sprider sig som ringar på vattnet, fast ni ännu inte hittat vattenvägarna till nya marknaden, Chatrium. Kanske ni kan Hänga på en pråm uppströms . . .

  SvaraRadera
  Svar
  1. du har alltid lysande lösningar på det mesta....pråmhäng? varför inte

   Radera
 2. Så nära och ändå så långt bort...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag undrar hur tankarna gir i Ploys huvud när hon stod där vid räcket nästan lite knäsvag

   Radera
 3. Grattis Hang ON! Nu vänta jag på en transport som ska ta drygt 30 set till Falköping fvb till modemässan i Köpenhamn, Det är Sanna, med företaget Hangtag, som nu hängt på! Och vännerna i Mölndal fick jag krama om igår. Oj, vad de hänger på! Kenneth, med härliga Ostbutiken, var rent lyrik efter sitt besök i lokalen och sin träff med Annika och andra Bangkok-tjejer. Galgar hade han med hem och självklart fylldes Boutique Sandras lager på med fler läckra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Full rulle i Göteborg med omnejd.... å bättre kurir än du finns inte. Såg att även klippstället i Mölndal nu säljer galgar....otroligt roligt för oss att veta att så manga är såå positiva när det gäller vårt project.

   Radera
 4. Netta januari 22,2014
  Grattis till ännu en ny erövring" galgarna sprider ut sig" snart står hotellen på kö lycka till !

  SvaraRadera
 5. Så roligt för er och jag kan äntligen lägga vantarna på några eftersom jag snart ska bo på Chatrium.

  SvaraRadera